Сушка для овочей та фруктів SATURN ST-FP0112 зелено-біла - AT190386 - купити Сушки для фруктів та овочів в Києві й Україні, доступні ціни на Сушка для овочей та фруктів SATURN ST-FP0112 зелено-біла - AT190386 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Сушка для овочей та фруктів SATURN ST-FP0112 зелено-біла
Сушка для овочей та фруктів SATURN ST-FP0112 зелено-біла

Сушка для овочей та фруктів SATURN ST-FP0112 зелено-біла - AT190386

Код товару: AT190386
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Потужність 500 Вт, Тип управління електронний, Кількість секцій 4, Продукти для сушки ягоди, хліб, фрукти, трави, овочі, насіння, квіти, зелень, гриби, горіхи, Cистема сушки конвективна, Об'єм 4 л,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Потужність 500 Вт
Тип управления электронное
Количество секций 4
Продукты для сушки ягоды, цветы, хлеб, фрукты, травы, семечки, орехи, овощи, зелень, грибы
Система сушки конвективная
Об`єм 4 л
Матеріал корпусу пластик
Габарити 31х31х32 см
Вага 2.1
Особливості таймер, защита от перегрева, автоматическое выключение
Колір White
Виробник SATURN
Опис

Придбати Сушка для овочей та фруктів SATURN ST-FP0112 зелено-біла Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Сушка для овочів і фруктів SATURN ST-FP0114

Універсальна сушка Saturn ST-FP0114 виконана в привабливому для споживача дизайні і є досить практичним побутовим приладом, за допомогою якого Ви зможете зробити заготовки фруктів, овочів, ягід та інших продуктів. При цьому в них зберігається безліч вітамінів і мікроелементів. Варто зауважити, що сушка, потужністю 500 Вт, має конвективную систему.

Просте і зрозуміле електронне управління дозволяє виставити певний час і температурний режим для певного продукту, а наявність зручних 4 секцій дозволяють швидко висушити вибрані Вами продукти. Перевагою Saturn ST-FP0114 є те, що потік повітря піднімається вгору, що забезпечує рівномірний розподіл температури на всіх ярусах. Якісне та надійне виконання забезпечує сушінні довгий термін експлуатації навіть при активному користуванні, і Вам не важко буде підтримувати її в чистоті.

Сушарка ST-FP0114 від компанії SATURN дозволяє швидко заготовлювати на зиму гриби, овочі, ягоди, фрукти. Крім того, в ній можна в'ялити рибу, м'ясо, сушити сухарі, робити домашню локшину. У даній моделі вентилятор розташований в нижній частині. Потік повітря проходить вгору через піддони, що допомагає рівномірно і швидко продувати продукти на будь-якому ярусі. Температура в сушарці регулюється в рамках 6 режимів - від 40 до 70 ° С.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані