Електрочайник Magio МG-527 - AT191061 - купити Електрочайники та термопоти в Києві й Україні, доступні ціни на Електрочайник Magio МG-527 - AT191061 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Електрочайник Magio МG-527
Електрочайник Magio МG-527
Електрочайник Magio МG-527
Електрочайник Magio МG-527

Електрочайник Magio МG-527 - AT191061

Код товару: AT191061
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Матеріал корпусу нержавіюча сталь, Об'єм 1.7 л, Потужність 1800 Вт, Тип звичайний, Нагріваючий елемент прихований (диск), Захист від перегріву так,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Magio
Матеріал корпусу нержавіюча сталь
Об`єм 1.7 л
Потужність 1800 Вт
Нагревательный элемент скрытый (диск)
Тип обычный
Функції поддержания температуры, повторное кипячение
Колір бежевий, черный, нержавеюшая сталь
Опис

Придбати Електрочайник Magio МG-527 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Потужний чайник-термос MAGIО MG-527 місткістю 1.7 літрів володіє рядом унікальних характеристик: економить електроенергію, безпечний при доторканнях.
Чайник-термос завдяки подвійним стінкам нагрівається набагато швидше, заощаджуючи електроенергію і час, а ефект термоса збереже гарячу воду тривалий час.
Зовнішній корпус зроблений з високоякісного поліпропілену.
За рахунок цього при роботі чайник не нагрівається зовні, його температура не перевищує 70°, що виключає можливість опіку.
Кришка чайника виконана таким чином, щоб при відкритті не давати гарячим краплям розбризкується на всі боки і запобігати контакту з парою.
Прихований нагрівальний елемент забезпечує швидке кип'ятіння, надійність і простоту очищення чайника, а вбудований контролер захищає від перегріву.

- Комплексна система безпеки для запобігання короткого замикання і википання води. Функція автовимкнення активується, коли процес завершується або прилад знімається з підстави.
- Нержавіюча сталь, сумісна з харчовими продуктами.

Внутрішня колба, кришка і носик виготовлені з високоякісної нержавіючої сталі, сумісної з харчовими продуктами, що забезпечує чистоту води і розраховані на довгий термін служби.
- Зручне наповнення через носик/кришку.
Наповнити чайник можна через носик або відкривши кришку.
- Котушка для зручного зберігання шнура.
Шнур обертається навколо підстави, що дозволяє легко розмістити чайник на кухні.
- Безпроводова підставка з поворотом на 360° для зручності використання.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані