Коляска Chicco Ohlala 2 Черавона (79472.71) - AT191291 - купити Коляски в Києві й Україні, доступні ціни на Коляска Chicco Ohlala 2 Черавона (79472.71) - AT191291 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Коляска Chicco Ohlala 2 Черавона (79472.71)

Коляска Chicco Ohlala 2 Черавона (79472.71) - AT191291

Код товару: AT191291
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип для прогулянок, Вік дитини від 6-ти місяців, Кількість блоків 1, Колір червоний, Перекидна ручка ні, Колеса литі (псевдорезина),

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Возраст ребенка от 6 месяцев
Колеса литые (псевдорезина)
Колір красный
Ремни безопасности 5-ти точечные
Регулировка спинки многопозиционная плавная регулировка
Особливості тормоз/блокировка колес, регулируемая подножка, горизонтальное положение спинки
Ширина шасси 46 см
Размеры в разложенном состоянии 81х46х101 см
Размеры в сложенном состоянии 30х46х72 см
В комплекте дождевик
Тип прогулочные
Виробник Chicco
Опис

Придбати Коляска Chicco Ohlala 2 Черавона (79472.71) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Коляска Chicco Ohlala 2 Червона (79472.71)

Купівля коляски - це не тільки приємне заняття, але і досить відповідальне. Буває навіть так, що підбір вироби у деяких батьків займає багато місяців. Але в кінці, якщо все зробити правильно, і купити якісну коляску, то можна насолоджуватися найприємнішими моментами розвитку дитини, яка не переживаючи про його зручність.

Щоб полегшити пошуки бажаного транспортного засобу і тобі, пропонуємо звернути свою увагу на популярні дитячі коляски Chicco. Відомий італійський виробник вже давно радує покупців якісними і стильними пристроями, які так подобаються дітям і їх батькам. Зупинивши свій вибір саме на цьому бренді, ти можеш бути впевненим, що станеш володарем функціонального, практичного та безпечного вироби, ідеального відповідного для прогулянок на вулиці.

Візок Chicco Ohlala - це 3,8 кг комфорту і стилю, укладених в витончену форму.Коляска така легка, що її можна тримати навіть 1 пальцем! Легка у використанні і транспортуванні, Ohlala стане ідеальним союзником для всіх батьків! Новий рівень практичності: Ohlala управляється, складається і транспортується за допомогою однієї руки. І друга рука вільна для дитини!

Комфорт забезпечує м'який текстиль сидіння і м'які накладки на п'ятиточкові ремені безпеки. Нахил спинки плавно регулюється за допомогою ременя аж до горизонтального положення. Підніжка легко нахиляється і фіксується в двох положеннях. Подвійні поліуретанові колеса порадують прохідністю. Передні колеса обертаються на 360 ° або фіксуються в одному положенні.

Візок Chicco Ohlala 2 - це комфорт і стиль, укладені в витончену форму. Легка у використанні і транспортуванні, Ohlala стане ідеальним союзником для всіх батьків.

Новий рівень практичності: Ohlala управляється, складається і транспортується за допомогою однієї руки. І друга рука вільна для дитини. Комфорт забезпечує м'який текстиль сидіння і м'які накладки на п'ятиточкові ремені безпеки. Нахил спинки плавно регулюється за допомогою ременя аж до горизонтального положення. Підніжка легко нахиляється і фіксується в двох положеннях.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані