Планшет Apple A1876 iPad Pro 12.9" Wi-Fi 64GB Space Grey (MTEL2RK/A) - AT191758 - купити Планшети в Києві й Україні, доступні ціни на Планшет Apple A1876 iPad Pro 12.9" Wi-Fi 64GB Space Grey (MTEL2RK/A) - AT191758 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Планшет Apple A1876 iPad Pro 12.9" Wi-Fi 64GB Space Grey (MTEL2RK/A)

Планшет Apple A1876 iPad Pro 12.9" Wi-Fi 64GB Space Grey (MTEL2RK/A) - AT191758

Код товару: AT191758
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Діагональ дисплея 12.9", Об'єм оперативної пам'яті 4 ГБ, Тип Продуктивні, iPad, Роздільна здатність 2732 х 2048, Вбудована пам'ять 64 ГБ, Операційна система iOS 12,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Apple
Діагональ дисплея 12.9
Об'єм оперативної пам'яті 4 ГБ
Тип Производительные, iPad
Роздільна здатність 2732х2048
Вбудована пам'ять 64 ГБ
Бездротові можливості Wi-Fi
Операційна система iOS
Тип матриці IPS
Процесор Apple A12X Bionic
Колір задньої панелі Grey
Порти і роз'єми 1 x Type C USB
Тилова камера 12 Mpx
Фронтальна камера 7 Mpx
Додатково компас, датчик освещенности, гироскоп, барометр, LED вспышка, iBeacon, G-Sensor, Face ID, Apple Pay
Глибина (мм) 5.9
Колір передньої панелі Чорний
Тип батареї Li-Pol
Опис

Придбати Планшет Apple A1876 iPad Pro 12.9" Wi-Fi 64GB Space Grey (MTEL2RK/A) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Планшет Apple A1876 iPad Pro 12.9 "Wi-Fi 64GB Space Grey (MTEL2RK / A)

Новий. Може все. З дисплеєм від і до. Це iPad Pro з абсолютно новим дизайном і найбільш просунутими технологіями Apple. Він змінює всі уявлення про iPad. І повністю змінює уявлення про комп'ютер.

Ширина екрана нового iPad Pro 12.9 дюймів робить зручним рішення самого широкого кола завдань, від роботи з додатками до доступу до ресурсів інтернету. Ви можете переглядати відео або грати в ігри з великим ефектом занурення, повністю концентруючись на тому, що відбувається на екрані. Широка діагональ дисплея дозволяє користуватися повнорозмірною екранною клавіатурою.

Нові жести інтуїтивно зрозумілі і значно полегшують навігацію. Просто смахніте вгору, і ви на головному екрані. Новий дісплейLiquid Retina займає всю передню панель - від краю до краю. Завдяки точній передачі кольору і технології ProMotion все виглядає просто чудово, а екран миттєво реагує на ваші дотики. На нього хочеться дивитися нескінченно. До нього тягне доторкнутися.

Технологія Face ID тепер і на iPad. З нею ви швидко розблоковуєте пристрій, який при цьому можна тримати горизонтально або вертикально. Face ID надійніше багатьох систем аутентифікації по обличчю, доступних на планшетах і комп'ютерах. A12X Bionic. Це наш найрозумніший і потужний процесор. У нього вбудована система Neural Engine, яка робить п'ять трильйонів операцій в секунду і забезпечує просунуте машинне навчання.

Короткий зміст: A12X Bionic швидше, ніж процесори багатьох ноутбуків. Функції багатозадачності дозволяють задіяти всю міць iPad Pro. Наприклад, можна працювати над креативним проектом, листуватися з одним, шукати що-небудь в інтернеті і говорити по FaceTime.

Все це одночасно. А ще завдяки процесору A12X Bionic графічна продуктивність зросла в 2 рази. Тому iPad Pro відмінно підходить для занурення в зачаровують гри і доповнену реальність. Неймовірно, але це реально.

Представляємо новий Apple Pencil. Аpple Pencil тепер розпізнає ваші дотики. Тому не треба відволікатися, щоб вибрати іншу кисть або ластик, - досить подвійного торкання. А щоб зарядити його або створити пару з новим iPad Pro, потрібно просто прімагнітілась Apple Pencil до грані пристрою. На новій клавіатурі Smart Keyboard Folio так зручно друкувати. А ще у неї елегантний дизайн, і вона захищає пристрій з обох сторін.

Створена спеціально для iPad Pro. І для вас. Порт USB-C забезпечує швидкісне сполучення з зовнішніми пристроями. Наприклад, з камерою або монітором. Через нього навіть можна заряджати телефон. У iPad Pro дві камери з технологією Smart HDR. Задня камера 12 Мп відмінно підходить для фото, відео 4K, доповненої реальності і сканування документів. Фронтальна камера TrueDepth ідеальна для Селфі в режимі «Портрет» і, звичайно, FaceTime, Animoji, Memoji. Важить менше 700 грам, тому його зручно носити з собою. А ще він дозволяє підключатися до швидких бездротових мереж Wi-Fi і Gigabit Class LTE. Додайте до цього до 10 годин без підзарядки.

Сучасний ІТ-гігант з Купертіно був засновано 1 квітня 1976 року двома друзями-Стівом Джобсом і Стівом Возняком. Зараз Apple - це не просто світової ІТ-лідер: корпорація є одним із законодавців сучасної технологічної моди. Комп'ютери, смартфони, плеєри, планшети, ноутбуки і різні комплектуючі Apple вже давно отримали свій особливий, не схожий на конкурентів, статус.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані