Соковижималка Sencor SJE 741 SS (SJE741SS) - AT195929 - купити Соковижималки в Києві й Україні, доступні ціни на Соковижималка Sencor SJE 741 SS (SJE741SS) - AT195929 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Соковижималка Sencor SJE 741 SS (SJE741SS)
Соковижималка Sencor SJE 741 SS (SJE741SS)
Соковижималка Sencor SJE 741 SS (SJE741SS)

Соковижималка Sencor SJE 741 SS (SJE741SS) - AT195929

Код товару: AT195929
В наявності
1 999 грн
Короткий опис:
Тип відцентрова, Потужність 400 Вт, Об'єм резервуару для жмиху 1,2 л, Об'єм резервуару для соку 1 л, Кількість швидкостей 2, Матеріал корпусу пластик,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип центробежная
Объем резервуара для сока 1 л
Потужність 400 Вт
Объем резервуара для жмыха 1,2 л
Матеріал корпусу пластик
Скорость работы 13 000 об/мин
Особливості широкий жёлоб для загрузки, система прямой подачи сока, пеноотделитель, отделение для хранения шнура, нескользящие ножки, насадк
Вага 2 кг
Колір нержавіюча сталь
Дополнительные насадки фильтр для сока
Виробник Sencor
Опис

Придбати Соковижималка Sencor SJE 741 SS (SJE741SS) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Соковижималка Sencor SJE 741 SS (SJE741SS) універсальна з нержавіючої сталі. Призначена для отримання свіжих і вітамінізованих соків з овочів і фруктів. Особливо підходить ананас, свіжий буряк, селера, яблука, огірки, морква, кавун, помідори, апельсини і виноград. Більшість фруктів і овочів (наприклад яблука, морква і огірок) не треба різати, так як в завантажувальний отвір вони можуть увійти цілими.

Особливості Sencor SJE 741 SS: автоматичне відділення м'якоті; ємність для соку з відділенням піни; фільтруюче мікросітечко з нержавіючої сталі; прозора кришка для зручності спостереження за ходом віджиму соку; зберігання шнура живлення в підставці; функція автоматичного відключення в разі зняття кришки; функція автоматичного відключення в разі перегріву двигуна; нековзкі ніжки з присосками для надійного користування; знімні частини можна мити в посудомийній машині.

З натуральними свіжовичавленими соками не зрівняються пакетовані напої з супермаркету, що містять консерванти, ароматизатори та підсолоджувачі. Доступний спосіб забезпечити себе свіжоприготовленим соком - купити соковижималку. Випускають прилади для сімей з кількох людей ємністю до 1,5 літрів і мініатюрні 200-грамові апарати, розраховані на одну людину. Електрична соковижималка проста в експлуатації і економна в плані витрати електроенергії.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані