Кавомолка Magio MG-207 - AT196243 - купити Кавомолки в Києві й Україні, доступні ціни на Кавомолка Magio MG-207 - AT196243 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Кавомолка Magio MG-207
Кавомолка Magio MG-207
Кавомолка Magio MG-207

Кавомолка Magio MG-207 - AT196243

Код товару: AT196243
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Механізм подрібнення ротаційний ніж, Потужність 200 Вт, Тип електрична, Місткість 90 г, Матеріал ножа нержавіюча сталь, Матеріал корпусу метал + пластик,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Magio
Механизм измельчения ротационный нож
Потужність 200 Вт
Вместимость 90 г
Тип Для электрических плит
Материал ножа нержавіюча сталь
Матеріал корпусу металл + пластик
Вага 950 г
Колір нержавіюча сталь
Опис

Придбати Кавомолка Magio MG-207 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Кавомолка Magio MG-207 з ножами з нержавіючої сталі наповнить кухню чудовим ароматом меленої кави. Потужність приладу складає 200 Вт, що дозволяє якісно подрібнити зерна і приготувати смачну каву. Плавний пуск двигуна і корпус з нержавіючої сталі гарантують надійність і довговічність.

MAGIO - це український бренд побутової техніки, не так давно з'явився на ринку країни. Заснований порівняно молодою компанією, яка базується в Києві. За короткий період часу вона стала користуватися великим попитом серед покупців. Завдяки економії на рекламі виробникам вдалося створити якісну побутову техніку, здатну конкурувати з більш дорогими брендами.

Асортимент продукції включає в себе кухонні і побутову техніку: плити, мультиварки, блендери, кавоварки, прилади для краси, здоров'я і вдома: фени, стайлери, ваги. Зупинивши свій вибір на техніки MAGIO, ви ніколи не пошкодуєте.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані