Сканер штрих-коду Sunlux XL-6200A USB із підставкою (9670) - AT019718 - купити Сканери штрих-кодів в Києві й Україні, доступні ціни на Сканер штрих-коду Sunlux XL-6200A USB із підставкою (9670) - AT019718 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • Быстро и удобно купить моб, обратите внимание на мультимедийный кабель, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем ознакомиться с планки озу, либо инструментов, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Предлагаем вам товар плита кухонная, купить с доставкой в Константиновку, рекомендуем вам принтер чеков, цена вас приятно удивит.
  • Выгодные цены на принтеры пластиковых, предлагаем вам сделать выбор принтер печати чека и заказать с доставкой в Ровно.
  • Рекомендуем купить мобилку в нашем магазине, а также часы наручные с доставкой по Ровно.
Сканер штрих-коду Sunlux XL-6200A USB із підставкою (9670)

Сканер штрих-коду Sunlux XL-6200A USB із підставкою (9670) - AT019718

Код товару: AT019718
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Тип ручний, Система зчитування лазерна, Тип підключення провідний, Інтерфейси підключення USB, Наявність підставки є, Клас захисту IP54,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Sunlux
Тип ручной
Швидкість сканування 50 скан/сек
Система зчитування лазерна
Тип підключення провідне
Інтерфейси підключення USB
Клас захисту IP54
Типи зчитуємих штрих-кодів Matrix 2 of 5, GS1 DataBar, Code 39, Code 128, Code 11, Codabar
Декодуємі штрих-коди 1D
Дальність сканування 5 - 350 мм
Индикаторы чтения световой индикатор, настраиваемый звуковой сигнал
Угол сканирования 30°
Напряжение питания 5 B
Температура хранения от –40°С до +60°С
Устойчивость к внешним воздействиям выдерживает многократные падения с высоты 1.5 м
Температура эксплуатации от 0°С до + 40°С
Влажность при эксплуатации от 5 до 95%
Розміри 170 x 68 x 98 мм
Вага 153 гр
Колір Чорний
Опис

Придбати Сканер штрих-коду Sunlux XL-6200A USB з підставкою (9670) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Сканер штрих-коду Sunlux XL-6200A USB (9670) – недорогий ручний сканер з підставкою, ідеальний для зчитування дрібних та щільних штрих-кодів зі швидкістю 50 скан/сек.! Має інтерфейси RS-232, USB – які дозволять легко підключити сканер до комп'ютера та до більшості касових вузлів. Ця модель досить актуальна у великих фірмах, які реалізують великий асортиментний ряд продукції. Наявність підставки дозволяє встановити пристрій XL-Scan на неї, що машинально переводить штрих сканер Sunlux в авторежим і без додаткового натискання дозволяє продовжувати зчитування кодів, що підносяться. Наявність фотометричного та звукового відображення свідчить пропроцедурі безпомилкового зчитування

Корпус механізму виконаний із надміцного протиударного пластику, здатного захистити пристрої Sunlux XL-Scan від механічних ударів та падінь з висоти. Актуальні широкі можливості підключення сканера до касового апарату, персонального комп'ютера, фіскального реєстратора, планшета і навіть до торгової ваги. Сканер Sunlux XL-6200A стає найкращою варіацією для невеликих фірм промислового та комерційного призначення. Варто також зазначити, що зчитувач штрих-кодів бренду Санлюкс характеризується можливістю програмування пристрою штрих-коду.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані