Каркас для намету Terra Incognita Fiberglass frame Platou 2 (4823081503019) - AT197254 - купити Доп обладнання до наметів в Києві й Україні, доступні ціни на Каркас для намету Terra Incognita Fiberglass frame Platou 2 (4823081503019) - AT197254 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Каркас для намету Terra Incognita Fiberglass frame Platou 2 (4823081503019)

Каркас для намету Terra Incognita Fiberglass frame Platou 2 (4823081503019) - AT197254

Код товару: AT197254
Немає в наявності
Короткий опис:

Тип каркаса фібергласовий, Сумісність Platou 2, Вага 0.77 кг, Матеріал склопластик,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип каркаса фибергласовый
Сумісність Platou 2
Опис

Придбати Каркас для намету Terra Incognita Fiberglass frame Platou 2 (4823081503019) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Terra Incognita - компанія-виробник туристичного спорядження. Компанія постійно підвищує рівень якості, поліпшується дизайн виробів. Значно розширюється асортимент продукції. На сьогодні Terra Incognita шиє намети, рюкзаки, спальні мішки, самонадувні килимки, гермомішки, термобілизну та аксесуари.

Каркас для намету

Terra Incognita Fiberglass frame Platou 2
призначений для ремонту або заміни зламаних альпенштоків. Намет з каркасом з фібергласу приблизно на 10% поступається по твердості наметам, каркас яких виготовлений із сплавів алюмінію. По міцності і надійності обидва каркаси мають приблизно однакові показники. Намет, що має каркас з фібергласа, призначений швидше для походів вихідного дня», але ніяк не для використання в більш жорстких умовах. Купити намет з таким каркасом має сенс, якщо Ви хочете заощадити, так як такий каркас істотно знижує вартість намету.

Стійки каркасів наметів з ламінованого фібергласа (склопластику) покриті спеціальною плівкою, яка значно збільшує тривалість строку служби, підвищує міцність і пружність. При пошкодженні стійка розтріскується не по всій довжині, а тільки в місці зламу. Пошкодження легко усувається за допомогою ремкомплекту. Каркас для намету дозволить зменшити вагу, підвищити міцність і вітростійкість несучих дуг. Запасна секція каркасу має місце бути в похідному ремнаборі. Вага невелика, а вірогідна користь відчутна!

Серед інших продукція відрізняється високою якістю і низькою ціною у порівнянні з західноєвропейськими виробниками. Модельний ряд українського виробника постійно оновлюється. Компанія гарантує високу якість продукції під маркою "TERRA INCOGNITA", постійно доводячи, що її комфортні та функціональні вироби будуть для користувачів надійними і вірними супутниками на все життя.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

особисті дані