Коляска Babysing S-GO Blue (22822) - AT199589 - купити Коляски в Києві й Україні, доступні ціни на Коляска Babysing S-GO Blue (22822) - AT199589 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Коляска Babysing S-GO Blue (22822)

Коляска Babysing S-GO Blue (22822) - AT199589

Код товару: AT199589
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип для прогулянок, Вік дитини від 6-ти місяців, Кількість блоків 1, Колір чорний, синій, сірий, Перекидна ручка ні, Колеса поліуретан,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Возраст ребенка от 6 месяцев
Колеса полиуретановые
Колір черный, синий, серый
Ремни безопасности 5-ти точечные
Регулировка спинки многопозиционная плавная регулировка
В комплекте чехол для ножек, москитная сетка, дождевик
Тип прогулочные
Виробник Babysing
Вага 5.5 кг
Опис

Придбати Коляска Babysing S-GO Blue (22822) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Коляска Babysing S-GO 

Британський стиль. Вибираючи прогулянкову коляску, вам варто прислухатися до заклику свого серця. Адже вона повинна бути не тільки безпечною, але і привабливою! Ми рекомендуємо вам звернути увагу на прогулянкову модель під назвою Babysing S-GO, яка виступає класичним представником британського стилю. Ця легка і маневрена коляска підійде для дітей від шести місяців. Остаточний термін експлуатації для малюка зупинився на трирічному віці.

Візок Babysing S-GO не тільки легка, але і маневрена. Вона пересувається на чотирьох одинарних колесах з штучного каучуку, передні з яких - поворотні. Коляска в своєму розпорядженні прекрасну амортизацією, яка не дозволить потривожити комфорт вашої дитини. Для того, щоб забезпечити малюкові безпеку, модель оснащена 5-точковими ременями. Усередині пружною спинки знаходиться м'який вкладиш - він дозволяє досягти затишку. Спинка моделі піддається регулюванню, ширина шасі дорівнює 47 сантиметрам. При вазі в 5,5 кілограм коляска дозволяє транспортування до 15 кілограм.

Легка прогулянкова коляска Babysing S-Go - це компактна і яскрава коляска, яку можна брати з собою в подорожі. Вона розрахована на дітей від 6 місяців до 3 років. Коляска складається однією рукою - легке і швидке рух. Нахил регулюється ремінцем ззаду на спинці коляски і приймає кут від 115 до 155 градусів, що оптимально для дитини. Правильне положення дитячої спини гарантує пружна спинка, а комфорт і затишок крихти - м'який вкладиш всередині.

Легка прогулянкова коляска має ремінь безпеки на п'яти точках кріплення і відмінну амортизацію, що ідеально для прогулянок у великому місті і на пересіченій місцевості. Чохли закріплені на липучках, тому їх легко зняти і прати. Для зручного транспортування в колясці є знімний ремінь. Купити дитячу коляску Babysing варто, адже її вага - всього 5,5 кг. У комплект входять дощовик і чохол для ніжок. Така компактна і легка коляска підходить під розмір ручної поклажі під час авіаперельоту.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані