Пилосос Karcher KB 5 (1.258-000.0) - AT200096 - купити Пилососи в Києві й Україні, доступні ціни на Пилосос Karcher KB 5 (1.258-000.0) - AT200096 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Пилосос Karcher KB 5 (1.258-000.0)
Пилосос Karcher KB 5 (1.258-000.0)

Пилосос Karcher KB 5 (1.258-000.0) - AT200096

Код товару: AT200096
В наявності
3 399 грн
Короткий опис:
Тип пилососа електровіник, Тип пилозбірника контейнер, Тип прибирання суха, Ємність пилозбірника 0.37 л, Довжина шнура бездротовий, Розмір 215 x 230 x 1120 мм,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Karcher
Тип пылесоса электровеник
Тип уборки сухая
Тип пылесборника контейнер
Емкость пылесборника 0.37 л
Длина шнура безпровідне
Розмір 215 x 230 x 1120 мм
Вага 1.17 кг
Колір черный, желтый
Опис

Придбати Пилосос Karcher KB 5 (1.258-000.0) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Акумуляторний електровіник КВ 5 - це ідеальний апарат для проміжної прибирання твердих підлогових покриттів та ковроліну. Він працює на літій-іонному акумуляторі, компактний і завдяки адаптивної системи очищення забезпечує відмінний результат прибирання. Електровіник готовий до використання набагато швидше, ніж пилосос.

Завдяки поворотному шарніру він дуже маневрений і може досягти без особливих зусиль простору між стільцями і під меблями, а також ефективно прибирає аж до краю. Більш того, КВ 5 дозволяє працювати ергономічно, без нахилів, і має автоматичне включення.

Легкий і компактний акумуляторний електровіник з універсальної щіткою повністю видаляє видимі забруднення і готовий до використання швидше, ніж пилосос. Завдяки гнучкому подвійному з'єднанню він може легко переміщатися між стільцями і під меблями, без праці очищає сходи і ефективно підмітає її до самого краю. Більш того, він дозволяє вам працювати ергономічно, не нахиляючись, і оснащений автоматичним перемикачем вкл / викл, а також контейнером для бруду, який зручно знімати збоку.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані