Шабельна пила Makita JR3070CT - AT200933 - купити Пили та плиткорізи в Києві й Україні, доступні ціни на Шабельна пила Makita JR3070CT - AT200933 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Шабельна пила Makita JR3070CT
Шабельна пила Makita JR3070CT
Шабельна пила Makita JR3070CT
Шабельна пила Makita JR3070CT

Шабельна пила Makita JR3070CT - AT200933

Код товару: AT200933
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Makita
Опис

Придбати Шабельна пила Makita JR3070CT Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Електронна система плавного пуску і регулювання частоти обертання забезпечують високу ефективність роботи інструменту. Зміна пильного полотна без використання додаткових інструментів. Великий курок перемикача. Ваші пальці не втомляться навіть після тривалої роботи з інструментом. Ергономічна рукоятка. Надійна, пилозахищена і вологостійка конструкція головки. Система регулювання направляючої без інструментів. Регулювання проводиться натисканням відповідної кнопки. Ефективна система захисту зубчастої передачі від блокування пильного полотна при різанні товстих гілок або інших матеріалів. AVT (Антивібраційна технологія): система динамічного зменшення вібрацій для високої ефективності роботи. Важіль для установки 3 ступенів маятникового ходу і прямолінійного різання.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані