Інвертор FSP Xpert Solar 3000VA MPPT ADV, 48V (Xpert_3K-48) - AT020101 - купити Інвертори в Києві й Україні, доступні ціни на Інвертор FSP Xpert Solar 3000VA MPPT ADV, 48V (Xpert_3K-48) - AT020101 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Інвертор FSP Xpert Solar 3000VA MPPT ADV, 48V (Xpert_3K-48)

Інвертор FSP Xpert Solar 3000VA MPPT ADV, 48V (Xpert_3K-48) - AT020101

Код товару: AT020101
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Потужність інвертора 2400W, Напруга постійного струму 48V, Діапазон вхідних напруг 90 - 280В, Форма вихідного сигналу немодульована синусоїда, Вбудований захист від перевантаження, коротке замикання, Вага 8 кг,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник FSP
Потужність інвертора 2400W
Діапазон вхідних напруг 90 - 280В
Вага 8
Габарити 128 x 272 x 355 мм
Опис

Придбати Інвертор FSP Xpert Solar 3000VA MPPT ADV, 48V (Xpert_3K-48) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Інвертор FSP Xpert Solar 3000VA MPPT ADV, 48V (Xpert_3K-48)
Інвертори відрізняють висока якість збірки, застосування новітніх схемотехнік і якісних комплектуючих, дозволяють цим інверторам без проблем конкурувати з безліччю європейських аналогів. За допомогою цих інверторів можна вирішити будь-яке завдання по повному, резервному або автономному забезпечення об'єкта застосовуючи альтернативні джерела енергії. Безліч функцій дозволить з легкістю налаштувати пристрій на ефективну роботу, а віддалений доступ - аналізувати показники продуктивності. У лінійці представлені унікальні сонячні гібридні інвертори, здатні працювати в декількох режимах і одночасно з декількома джерелами / споживачами енергії. Компанія FSP виробляє 1-фазні і 3-фазні мережеві фотоелектричні інвертори різної потужності, як для домашнього, так і промислового використання. Всі мережеві інвертори FSP дають на виході змінний струм високої якості. Інвертори відрізняються стабільно високим ККД на практично повних спектрах вхідної напруги і вихідного навантаження.

Автономні фотоелектричні інвертори серії XPERT SOLAR
Інвертори Xpert Solar (серія MPPT) комплектуються MPPT-контролерами заряду від фотопанелей. Ці пристрої об'єднують в собі функції інвертора, контролера заряду від фотомодулів і мережевого зарядного пристрою. Можуть використовуватися як джерела безперебійного живлення. Вбудований РК-дисплей дозволяє переглядати і конфігурувати основні параметри станції. Ефективність перетворення енергії досягає 93%.

Особливості інвертора FSP Xpert Solar 3000VA MPPT ADV, 48V: інвертор з немодулированной синусоїдою. Вбудований контролер MPPT для більшої ефективності заряду аккумулаторних батарей від сонячних панелей. Можливість вибору діапазону вхідної напруги для кращої сумісності з побутовою технікою і ПК. Можливість вибору струму заряду в залежності від застосування системи. Можливість визначення пріоритету входу AC / Solar через РК-панелі. Сумісний з напругою мережі і генератора. Паралельна робота до 6 пристроїв для моделей 4KVA / 5KVA. Автоматичне підключення при відключенні мережі. Захист від перевантаження і короткого замикання. Інтелектуальний блок зарядка акумуляторних батарей для оптимальної проізводітельнсті і більшого терміну служби батарей. Функція холодного старту. Опціонально доступна панель дистанційного керування.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані