Інвертор FSP Xpert Solar 4000VA MPPT, 48V (Xpert_4K-48) - AT020102 - купити Інвертори в Києві й Україні, доступні ціни на Інвертор FSP Xpert Solar 4000VA MPPT, 48V (Xpert_4K-48) - AT020102 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Інвертор FSP Xpert Solar 4000VA MPPT, 48V (Xpert_4K-48)

Інвертор FSP Xpert Solar 4000VA MPPT, 48V (Xpert_4K-48) - AT020102

Код товару: AT020102
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Потужність інвертора 3200W, Напруга постійного струму 48V, Діапазон вхідних напруг 230 В, Форма вихідного сигналу немодульована синусоїда, Вбудований захист від перевантаження, коротке замикання, Вага 12.5 кг,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник FSP
Потужність інвертора 3200W
Діапазон вхідних напруг ~230 В
Вага 12.5
Габарити 140 x 295 x 540 мм
Опис

Придбати Інвертор FSP Xpert Solar 4000VA MPPT, 48V (Xpert_4K-48) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Інвертор FSP Xpert Solar 4000VA MPPT, 48V (Xpert_4K-48)
Інвертори відрізняють висока якість збірки, застосування новітніх схемотехнік і якісних комплектуючих, дозволяють цим інверторам без проблем конкурувати з безліччю європейських аналогів. За допомогою цих інверторів можна вирішити будь-яке завдання по повному, резервному або автономному забезпечення об'єкта застосовуючи альтернативні джерела енергії. Безліч функцій дозволить з легкістю налаштувати пристрій на ефективну роботу, а віддалений доступ - аналізувати показники продуктивності. У лінійці представлені унікальні сонячні гібридні інвертори, здатні працювати в декількох режимах і одночасно з декількома джерелами / споживачами енергії. Компанія FSP виробляє 1-фазні і 3-фазні мережеві фотоелектричні інвертори різної потужності, як для домашнього, так і промислового використання. Всі мережеві інвертори FSP дають на виході змінний струм високої якості. Інвертори відрізняються стабільно високим ККД на практично повних спектрах вхідної напруги і вихідного навантаження.

Автономні фотоелектричні інвертори серії XPERT SOLAR
Інвертори Xpert Solar (серія MPPT) комплектуються MPPT-контролерами заряду від фотопанелей. Ці пристрої об'єднують в собі функції інвертора, контролера заряду від фотомодулів і мережевого зарядного пристрою. Можуть використовуватися як джерела безперебійного живлення. Вбудований РК-дисплей дозволяє переглядати і конфігурувати основні параметри станції. Ефективність перетворення енергії досягає 93%.

Особливості інвертора FSP Xpert Solar 4000VA MPPT, 48V: інвертор з немодулированной синусоїдою. Вбудований контролер MPPT для більшої ефективності заряду аккумулаторних батарей від сонячних панелей. Можливість вибору діапазону вхідної напруги для кращої сумісності з побутовою технікою і ПК. Можливість вибору струму заряду в залежності від застосування системи. Можливість визначення пріоритету входу AC / Solar через РК-панелі. Сумісний з напругою мережі і генератора. Паралельна робота до 6 пристроїв для моделей 4KVA / 5KVA. Автоматичне підключення при відключенні мережі. Захист від перевантаження і короткого замикання. Інтелектуальний блок зарядка акумуляторних батарей для оптимальної проізводітельнсті і більшого терміну служби батарей. Функція холодного старту. Опціонально доступна панель дистанційного керування.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані