Мобільний телефон Archos Sense 55S 16GB Black (503568) - AT201886 - купити Телефони мобільні в Києві й Україні, доступні ціни на Мобільний телефон Archos Sense 55S 16GB Black (503568) - AT201886 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Мобільний телефон Archos Sense 55S 16GB Black (503568)
Мобільний телефон Archos Sense 55S 16GB Black (503568)
Мобільний телефон Archos Sense 55S 16GB Black (503568)
Мобільний телефон Archos Sense 55S 16GB Black (503568)
Мобільний телефон Archos Sense 55S 16GB Black (503568)

Мобільний телефон Archos Sense 55S 16GB Black (503568) - AT201886

Код товару: AT201886
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Оперативна пам'ять 2 Gb, Діагональ екрану 5.5", Ємність акумулятора 3000 mAh, Вбудована пам'ять 16 Gb, Бездротові підключення Bluetooth, WI-FI, Кількість SIM-карт 2 SIM,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Archos
Оперативная память 2 ГБ
Поколение связи (2G/3G/4G) 2G, 3G, 4G
Беспроводные подключения Wi-Fi
Основная камера 8 + 8 Mpx
Операційна система Android 7.0
Колір Чорний
Кількість ядер 4
Форм-фактор моноблок
Фронтальна камера 5 Mpx
Навигация GPS
Частота процесора 1.5 ГГц
Формат SIM-карты Micro, Nano
Стандарты связи (GSM) 1900, 1800, 900, 850
Процесор MediaTek MT6737
Расширение памяти microSD (TransFlash), до 256 Gb
Функции камеры вспышка, автофокус
Мультимедиа музыкальный плеер, мобильные сервисы Google, видеоплеер, FM-радио
Органайзер часы, телефонная книга, секундомер, мировое время, калькулятор, календарь, заметки, диктофон, будильник
Інтерфейси і підключення USB Type-C, audio 3.5 мм
Встроенные датчики датчик приближения, датчик освещения, G-sensor
Разрешение экрана Full HD (1920x1080)
Емкость аккумулятора 3000 мАч
Опис

Придбати Мобільний телефон Archos Sense 55S 16GB Black (503568) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Мобільний телефон Archos Sense 55S 16GB Black (690590035683)

ARCHOS Sense 55S був створений, щоб справляти враження, і його екран Sharp 5.5 Full HD IPS є для нього найкращим вибором. Висока роздільна здатність, висока яскравість і висока контрастність - цей безрамковий екран передасть всі нюанси будь-якого контенту.

Зафіксуйте більше, ніж ви можете бачити

Завдяки подвійний камері ARCHOS Sense 55S ви зможете робити знімки, про які й не мріяли! Подвійна задня камера 8MP поєднує в собі класичний об'єктив з ширококутним об'єктивом, який дозволяє вам робити відмінні і творчі знімки. І ви завжди можете розгорнути телефон і зробити Селфі за допомогою фронтальної камери 5MP.

Легкий, потужний і невтомний

Завдяки 4-ядерного процесора, 2GB пам'яті і 16GB сховища даних, ваш ARCHOS Sense 55S здатний впоратися з будь-яким додатком і контентом. Він легко пропрацює цілий день в активному режимі завдяки ємною батареї 3000 м * Ач, а через те, що важить смартфон всього 130 грам, ви навіть не відчуєте його в своїй кишені.

Насолоджуйтесь останньою версією Android - Nougat 7.0 на вашому ARCHOS Sense 55S. Захоплююча нова функція: двічі натисніть кнопку «Огляд», щоб запустити два додатки пліч-о-пліч. Також до ваших послуг новий спосіб управління повідомленнями і даними, поліпшена робота батареї і, звичайно ж, повний доступ до магазину Google Play./

Французька компанія в ARCHOS, почала відлік своєї успішної роботи в 1988 році, є технологічним лідером в області створення аудіо- та відеопристроїв портативного типу. Компанія довго займалася виробництвом, створенням і просуванням на ринок мультимедійних пристроїв, що мають в своїй основі жорсткий диск і призначених для людей з активним способом життя.

Компанія Archos - відносно молодий бренд, під яким випускаються доступні моделі смартфонів. В асортимент компанії поряд з мобільними телефонами входять відеоплеєри, аудіоплеєри, планшети та інша побутова техніка.

Історія марки сходить до 1988 року, коли бізнесмен з пристрастю до винахідництва Анрі Кроа заснував інноваційне виробництво електронної техніки. Компанія отримала назву Archos, яке можна розглядати і як переклад слова "майстер" на грецький, і як анаграма прізвища самого Анрі (Crohas).

Спочатку фірма спеціалізувалася на випуску медіа плеєрів, згодом перенесла фокус на випуск інтернет-планшетів, а потім і на виробництво смартфонів на базі ОС Android.

Протягом 1990-х років компанія розробила і запустила в продаж карти пам'яті для Commodore Amiga, приводи CD-ROM з тонким профілем і мініатюрний пишучий CD-привід. На початку 2000-х в асортименті з'явилися mp3-плеєр і реєстратор на основі жорсткого диска, а також став популярним плеєр Gmini 120, який можна було налаштовувати за допомогою додаткових модулів. Трохи пізніше Archos випустила портативні відеореєстратори, які займали лише кишені. Потім компанія активно розвивала сегмент відеоплеєрів, випустивши моделі з великими екранами і значним жорстким диском.

Кінець 2000-х ознаменувався випуском інтернет-планшетів. Компанія розробила і випустила моделі як на основі Android, так і оснащені Windows 7. А в 2013 році прийшла черга смартфонів. Компанія розробила смартфони з повноцінною підтримкою 3G +, які при цьому відрізнялися доступною ціною. У 2014 бренд продовжив традицію випускати недорогі пристрої і запустив виробництво смартфонів 4G.

Ключова особливість продукції компанії - невисока вартість при досить широкій функціональності, поєднана з використанням найсучасніших технологічних рішень. Завдяки цьому смартфони під брендом Archos користуються любов'ю покупців на всіх континентах. США і Канада, Бразилія і Росія, велика частина Європи, Японія, Китай, Індія, Австралія і Океанія - на всіх цих ринку компанія займає помітну частку. При цьому основна частина продукції реалізується в європейських країнах і Північній Америці. Смартфони Archos припадуть до душі тим, хто цінує баланс ціни і можливостей, які дає техніка.

Сьогодні компанія ARCHOS виробляє портативну електроніку і займає лідируючі позиції в сфері технологій при створенні цифрових рішень, призначених для роботи і відпочинку. Компанія орієнтується у своїй діяльності на новітні технологічні принципи. Це дозволяє їй виробляти популярні в світі і відзначені нагородами цифрові пристрої портативного типу для здійснення запису відео- і аудіо, для перегляду фото, для відтворення музики та ігор і маси мультимедіа додатків, які дозволяють людині нашого часу приємно проводити час, де б і коли б він не знаходився.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані