Ігрова консоль SONY PlayStation 4 1TB HZD+GTS+GOW+PSPlus 3М (CUH-2208B) - AT202297 - купити Ігрові приставки в Києві й Україні, доступні ціни на Ігрова консоль SONY PlayStation 4 1TB HZD+GTS+GOW+PSPlus 3М (CUH-2208B) - AT202297 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Ігрова консоль SONY PlayStation 4 1TB HZD+GTS+GOW+PSPlus 3М (CUH-2208B)
Ігрова консоль SONY PlayStation 4 1TB HZD+GTS+GOW+PSPlus 3М (CUH-2208B)
Ігрова консоль SONY PlayStation 4 1TB HZD+GTS+GOW+PSPlus 3М (CUH-2208B)
Ігрова консоль SONY PlayStation 4 1TB HZD+GTS+GOW+PSPlus 3М (CUH-2208B)
Ігрова консоль SONY PlayStation 4 1TB HZD+GTS+GOW+PSPlus 3М (CUH-2208B)
Ігрова консоль SONY PlayStation 4 1TB HZD+GTS+GOW+PSPlus 3М (CUH-2208B)
Ігрова консоль SONY PlayStation 4 1TB HZD+GTS+GOW+PSPlus 3М (CUH-2208B)
Ігрова консоль SONY PlayStation 4 1TB HZD+GTS+GOW+PSPlus 3М (CUH-2208B)
Ігрова консоль SONY PlayStation 4 1TB HZD+GTS+GOW+PSPlus 3М (CUH-2208B)
Ігрова консоль SONY PlayStation 4 1TB HZD+GTS+GOW+PSPlus 3М (CUH-2208B)

Ігрова консоль SONY PlayStation 4 1TB HZD+GTS+GOW+PSPlus 3М (CUH-2208B) - AT202297

Код товару: AT202297
Немає в наявності
Короткий опис:
Оперативна пам'ять 8 Gb, Процессор AMD Jaguar x86-64, Підтримувані носії Blu-ray, DVD, Жорсткий диск 1 TB, Екран немає, Колір чорний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Оперативная память 8 ГБ
Процесор AMD Jaguar
Поддерживаемые носители Blu-ray, DVD
Жесткий диск 1 ТБ
Колір Чорний
Розміри 265 x 39 x 288 мм
Додатково Wi-Fi
Вага 2,1 кг
Комплектація в комплекте с игрой Gran Turismo, Безпроводной джойстик x1, + God of War
Виробник SONY
Опис

Придбати Ігрова консоль SONY PlayStation 4 1TB HZD+GTS+GOW+PSPlus 3М (CUH-2208B) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Ігрова консоль SONY PlayStation 4 1TB HZD + GTS + GOW + PSPlus 3М (CUH-2208B)

Оцініть всі переваги ігрової консолі Sony PlayStation 4, яка дозволить вам стати ким завгодно в численних віртуальних світах. Пристрій є результатом гармонійного поєднання стильного і практичного дизайну, а також широких функціональних можливостей, що робить його чудовим вибором для будь-якого любителя відеоігор. Корпус пристрою виготовлений із пластику, а стильний його стильний зовнішній вигляд дозволяє консолі гармонійно вписатися фактично в будь-який інтер'єр і стати центром розваг у вашому домі. На передній панелі пристрою розташований дисковод, а також роз'єми для підключення периферійних пристроїв. Завдяки особливостям конструкції ви можете встановити Sony PlayStation в горизонтальному або вертикальному положенні.

Широкий спектр можливостей для розваг. Ігрова консоль Sony PlayStation 4 надає вам можливість оцінити віртуальні світи ексклюзивів, які є тільки у даній консолі. Набридло грати поодинці - скористайтеся підпискою до PS Plus і досліджуйте віртуальні світи разом з друзями. Крім того, Sony PlayStation надає вам можливість завантажувати передачі і фільми за допомогою додатків Netflix, PlayStation Store і багатьох інших.

Повне занурення у віртуальну реальність з PS VR. Дана модель Sony PlayStation може похвалитися підтримкою PS VR, що подарує вам абсолютно новий досвід, а також море яскравих емоцій і вражень від ігор з шоломом віртуальної реальності. Все що вам для цього потрібно - підключити гарнітуру PS VR до своєї PS4, після чого ви зможете повністю зануритися в захоплюючі віртуальні ігри, а також численні програми.

Підтримка HDR. Ігрова консоль PS4 здатна перевернути ваші уявлення про якість зображення. Вона виводить якість зображення на якісно новий рівень завдяки підтримці інноваційної технології розширеного динамічного діапазону (HDR). Завдяки такому технологічному рішенню зображення нібито оживає на екрані телевізора або монітора завдяки неймовірно реалістичним кольорам.

Розвага для всієї компанії. Дана модель PS4 підтримує функціонал PlayLink, який дозволяє залучити до гри одночасно багато гравців. Даний функціонал надає вам можливість запросити друзів в ігри для декількох гравців. В такому ігровому режимі управління здійснюється за допомогою мобільного пристрою, який буде виступати в ролі контролера.

Все під контролем. Ігрова консоль Sony PlayStation 4 укомплектована модернізованими геймпадом DUALSHOCK 4. Завдяки ергономічній формі він зручно лежить в руках і дозволяє швидко освоїтися в управлінні навіть недосвідченим гравцям. Продумане розташування стіків і кнопок забезпечує максимально простий і зручний взаємодія з контролером. DUALSHOCK 4 отримав світлову панель, яка забезпечує додатковий комфорт під час гри. DUALSHOCK 4 - досконалість в ваших руках.

Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс. При завантаженні консолі ви перейдете на початковий екран Sony PlayStation 4, який зроблений таким чином, щоб ви витрачали якомога менше часу на пошук того, чим себе розважити. Він вміщує в себе короткі превью найпопулярніших фільмів, ігор, телешоу, сервісів потокового відтворення, а також музику - все розваги на одному екрані.

Share Play - грайте з друзями. Досліджуйте численні віртуальні світи разом з друзями за допомогою сервісу Share Play. За допомогою даного функціоналу ви зможете не тільки спільно проходити ігри з друзями і навіть надати їм можливість пограти замість вас, навіть якщо у них немає цієї гри. Дистанційне відтворення. Консоль Sony може похвалитися здатністю транслювати гру на персональні комп'ютери, Mac або PS Vita. Для цього вам потрібно підключити консоль і пристрій, на яке ви будете транслювати гру до однієї мережі Wi-Fi. Завдяки цьому вам не обов'язково підключати ігрову консоль до телевізора.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані