Кавоварка DeLonghi ECP 33.21 W (ECP33.21W) - AT204228 - купити Кавоварки і кавомашини в Києві й Україні, доступні ціни на Кавоварка DeLonghi ECP 33.21 W (ECP33.21W) - AT204228 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • Выгодные цены на шуруповерт электрический, предлагаем вам сделать выбор ноутбука hdd и заказать с доставкой в Киеве.
  • Быстро и удобно заказать дрон, обратите внимание на приставка игровая, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем вам товар видеокарта компьютера, купить с доставкой в Северодонецк, рекомендуем вам молоток электрический, цена вас приятно удивит.
  • Предлагаем ознакомиться с книга электронная, либо твердотельные накопители, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Рекомендуем купить шлем vr в нашем магазине, а также флешка накопитель с доставкой по Краматорску.
Кавоварка DeLonghi ECP 33.21 W (ECP33.21W)
Кавоварка DeLonghi ECP 33.21 W (ECP33.21W)
Кавоварка DeLonghi ECP 33.21 W (ECP33.21W)
Кавоварка DeLonghi ECP 33.21 W (ECP33.21W)

Кавоварка DeLonghi ECP 33.21 W (ECP33.21W) - AT204228

Код товару: AT204228
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип кавоварки еспресо (ріжкова), Тип кави для використання мелений, капсули, Сфера використання для дому (побутові), Приготування капучино ручне, Резервуар для води 1,0 л, Тип управління механічне,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип кофеварки эспрессо (рожковая)
Тип используемого кофе молотый, капсулы
Сфера применения для дома (бытовые)
Приготовление капучино ручная
Резервуар для воды 1,0 л
Тип управления механічна
Давление водяного насоса 15 бар
Потужність 1100 Вт
Функції съемный поддон для капель, подогрев чашек/кофейника, автоотключение
Габарити 30.5 х 24 х 18.5 см
Вага 4,1 кг
Колір White
Аксессуары холдер, темпер
Виробник DeLonghi
Опис

Придбати Кавоварка DeLonghi ECP 33.21 W (ECP33.21W) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Кавоварка DeLonghi ECP 33.21 W (ECP33.21W) стане відмінним подарунком для тих, хто розбирається в техніці преміум-класу. Вона має професійний холдер фільтрів і фільтри для приготування 1, 2 чашок, а також фільтр, який сподобається любителям використовувати чалди.

Кофемашина дуже стильна, її корпус пластиковий. Ця модель буде мати гарний вигляд на будь-якій кухні. Вона вимикається автоматично, що дуже зручно. Ще одне її перевага - платформа для підігріву чашок. Для чого вона потрібна? Досвідчені бариста запевняють, що кава потрібно наливати в теплий посуд.

Ціна кавоварки DeLonghi ECP 33.21 прийнятна. Її особливість - новий ексклюзивний, знімний піддон, який дозволяє використовувати чашки висотою до 13 см. Хочете подавати кавові напої правильно? Тепер ви можете наливати кавові коктейлі в спеціально призначені для цього келихи. Здивуйте гостей знанням кавового етикету.

Купити кавоварку DeLonghi ECP 33.21 - означає насолоджуватися капучино, латте і іншими молочними напоями. Прилад має ручний капучинатор з функцією подачі гарячої води, тому ви зможете приготувати не тільки кава, але і чай.

Хочете насолодитися капучино з повітряною пінкою? Немає нічого простішого, ваша помічниця пригостить вас кави, який буде не гірше тих, що подають в ресторані. що потрібно для цього зробити? Опустіть капучинатор в ємність з молоком, включіть подачу пара - кавоварка зіб'є молоко, а ви додайте його в каві. Результат вас не розчарує.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані