Мобільний телефон Huawei Y6 2019 Blue - AT205242 - купити Телефони мобільні в Києві й Україні, доступні ціни на Мобільний телефон Huawei Y6 2019 Blue - AT205242 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Мобільний телефон Huawei Y6 2019 Blue
Мобільний телефон Huawei Y6 2019 Blue
Мобільний телефон Huawei Y6 2019 Blue
Мобільний телефон Huawei Y6 2019 Blue
Мобільний телефон Huawei Y6 2019 Blue
Мобільний телефон Huawei Y6 2019 Blue
Мобільний телефон Huawei Y6 2019 Blue
Мобільний телефон Huawei Y6 2019 Blue
Мобільний телефон Huawei Y6 2019 Blue
Мобільний телефон Huawei Y6 2019 Blue
Мобільний телефон Huawei Y6 2019 Blue
Мобільний телефон Huawei Y6 2019 Blue

Мобільний телефон Huawei Y6 2019 Blue - AT205242

Код товару: AT205242
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Оперативна пам'ять 2 Gb, Діагональ екрану 6.09", Ємність акумулятора 3020 mAh, Вбудована пам'ять 32 Gb, Бездротові підключення Bluetooth, WI-FI, Кількість SIM-карт 2 SIM,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Huawei
Диагональ экрана 6.09
Оперативная память 2 ГБ
Поколение связи (2G/3G/4G) 2G, 3G, 4G
Беспроводные подключения Wi-Fi
Основная камера 13 Mpx
Операційна система Android 9.0
Колір синий
Кількість ядер 4
Форм-фактор моноблок
Фронтальна камера 8 Mpx
Навигация ГЛОНАСС, A-GPS, GPS, BDS
Частота процесора 2 ГГц
Формат SIM-карты Nano
Стандарты связи (GSM) 1900, 1800, 900, 850
Процесор MediaTek MT6761
Расширение памяти microSD (TransFlash), до 512 Gb
Функции камеры панорама, вспышка, автофокус, HDR
Мультимедиа социальные сети, музыкальный плеер, мобильные сервисы Google, игры, видеоплеер, FM-радио
Органайзер часы, телефонная книга, секундомер, мировое время, калькулятор, календарь, заметки, диктофон, будильник
Інтерфейси і підключення microUSB, audio 3.5 мм
Встроенные датчики датчик наближення, G-Sensor
Матеріал корпусу пластик
Размеры (мм) 156.3 x 73.5 x 8 mm
Вага 150 грамм
Разрешение экрана 1560 х 720
Емкость аккумулятора 3020 mAh
Опис

Придбати Мобільний телефон Huawei Y6 2019 Blue Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Мобільні телефони з індексом Y у компанії Huawei займають особливе місце. Ця лінійка смартфонів володіє широким функціоналом і при цьому їх вартість найнижча, серед інших лінійок компанії. Велика частина доходів компанії Huawei базується саме на дешевих мобільних телефонах, завдяки тому, що такі електронні пристрої користуються найбільшим попитом серед користувачів. Нижче ми розглянемо особливості мобільного телефону Huawei Y6 (2019).

Зовнішній вигляд. Дизайн мобільного телефону Huawei Y6 (2019) яскравий, стильний і сучасний. Різноманітність колірної гами пристрою, дає можливість споживачеві, вибрати для себе найкращий варіант. Вага всього мобільного телефону становить 150 грам. З огляду на габарити електронного пристрою, вага можна вважати легким. Корпус пристрою якісно зібраний. У корпусі немає люфтів, а в цілому він справляє враження дорогого гаджета. Розташування всіх функціональних клавіш і регуляторів на корпусі мобільного телефону, типово для всіх лінійок і моделей телефонів від компанії Huawei.

Дисплей. У мобільному телефоні Huawei Y6 (2019) встановлено дисплей, з роздільною здатністю 720 x 1560 пікселів. Діагональ екрану складає 6.09 дюймів. У користувачів є можливість самостійно регулювати температуру кольору, а також включати спеціально передбачений режим, який дозволяє не псувати зір, при тривалому читанні книг. У цьому режимі, смартфон сам підбере оптимальні режими яскравості і контрастності, а також інші параметри, для читання. На дисплеї при будь-якому освітленні, кольоровість картинки натуральна, не спостерігається перенасичення тієї чи іншої колірної гами, все добре збалансовано. Максимальний параметр яскравості не великий, але під час сонячної погоди або яскравого освітлення, картинка добре видна, завдяки компенсації за контрастом.

Безмежний росинка дисплей. Відкрийте для себе новий світ без кордонів на 6,09-дюймовому дисплеї Dewdrop HD +. Цей широкий екран з 87% співвідношенням екрану до телу¹ забезпечує кращий огляд для ваших відео, фотографій і улюблених книг. Huawei Y6 2019 також блокує шкідливий синє світло і сертифікований T?V Rheinland.

Залізо. У мобільному телефоні встановлений широко відомий процесор, який використовується і іншими виробниками в своїй продукції смартфонів MediaTek Helio A22. Для завантаження різних додатків в оперативну пам'ять, користувачеві доступний обсяг в 3 Гбайт. Для збереження різного роду інформації, встановлено 32 Гбайт пам'яті, з них доступні користувачеві близько 25 Гбайт. Якщо для потреб власника цього обсягу недостатньо, можна встановити знімну карту пам'яті. Такий конфігурації чіпів, цілком достатньо, щоб на ньому завантажувати найостанніші і просунуті програми та ігри.

Програмне забезпечення. Мобільний телефон Huawei Y6 (2019) працює під управління операційної система Android 8.1 (Oreo), восьмій версії зі спеціальною оболонкою EMUI 8.2. Оболонка дуже зручна у використанні, інтуїтивно зрозуміла, в ній присутня можливість розблокування мобільного телефону за допомогою фронтальної камери по обличчю користувача. Швидкість розблокування швидка і не викликає ніяких нарікань.

HUAWEI SuperSound. Вбудоване FM-радіо | Хист 5.0 | Режим вечірки. У смартфоні встановлений один звуковий динамік, який може видавати додаткові 6 дБ звуку з більш сильними басовими ефектами. Цей телефон - ваш особистий портативний динамік під час прослуховування музики будинку, вечірок з друзями або відпочинку на пляжі. І у вас також є вбудоване FM-радіо, яке можна почути без навушників.

Камера. Основна цифрова камера мобільного телефону складається з двох модулів. Один з модулів має дозвіл 13 МП, а інший з дозволом в 2 МП. Другий модуль використовується для ефективної оптимізації фонових деталей знімка. Знімки допомогою основної камери при хорошому освітленні виходять відмінної якості, в більш темний час, якість може бути трохи гірше, але таке якість має цілком задовольнити запити не професійні фотографа, Фронтальна цифрова камера має дозвіл 16 МП. Такого дозволу цілком достатньо, щоб зробити якісний знімок власника і потім опублікувати фотографію в соціальних мережах або інших сервісах в Інтернеті.

Датчик розблокування особи і відбитків пальців. Huawei Y6 2019 захищає вашу інформацію за допомогою розблокування особи і сканера відбитків пальців. Функція розблокування особи інтелектуально збільшує яскравість в умовах низької освітленості, щоб легко бачити ваше обличчя. Автономність. У мобільному телефоні застосовується акумуляторна батарея ємністю 3020 мАг з інтелектуальної оптимізацією акумулятора

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані