Кондиціонер GREE Change Pro DC Inverter Cold Plazma (GWH12KF-K3DNA5G) - AT210681 - купити Кондиціонери в Києві й Україні, доступні ціни на Кондиціонер GREE Change Pro DC Inverter Cold Plazma (GWH12KF-K3DNA5G) - AT210681 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Кондиціонер GREE Change Pro DC Inverter Cold Plazma (GWH12KF-K3DNA5G)
Кондиціонер GREE Change Pro DC Inverter Cold Plazma (GWH12KF-K3DNA5G)
Кондиціонер GREE Change Pro DC Inverter Cold Plazma (GWH12KF-K3DNA5G)
Кондиціонер GREE Change Pro DC Inverter Cold Plazma (GWH12KF-K3DNA5G)
Кондиціонер GREE Change Pro DC Inverter Cold Plazma (GWH12KF-K3DNA5G)

Кондиціонер GREE Change Pro DC Inverter Cold Plazma (GWH12KF-K3DNA5G) - AT210681

Код товару: AT210681
Немає в наявності
Короткий опис:
Площа приміщення 35 м², Режими роботи рециркуляція повітря, осушення повітря, обігрів, іонізація, Тип компресора інверторний, Функціональні особливості фільтрація повітря, система антизледеніння, нічний режим роботи, Конструкція спліт-система, Адаптація до від'ємної температури -18 C,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник GREE
Площадь помещения 35 м²
Тип компрессора инверторный
Функціональні особливості фильтрация воздуха, система антиобледенения, ночной режим работы
Адаптация к отрицательной температуре -18 C
Тип кондиционер
Конструкция сплит-система
Монтаж внутреннего блока настінний
Режимы работы рециркуляция воздуха, осушение воздуха, обогрев, ионизация
Максимальная мощность охлаждения 3.52 кВт
Мощность в режиме обогрева 4.1 кВт
Холодоагент R410A
Цвет внутреннего блока White
Потребляемая мощность (max) 1.135 кВт
Дистанционное управление пульт
Уровень шума, внутренний блок 42 dB
Уровень шума, наружный блок 53 dB
Энергоэффективность EER 3.21
Энергоэффективность COP 3.61
Габариты внутреннего блока 77 x 28.3 x 20.1 см
Габариты наружного блока 71 х 55 х 31.8 см
Вес внутреннего блока 9
Вес наружного блока 30
Опис

Придбати Кондиціонер GREE Change Pro DC Inverter Cold Plazma (GWH12KF-K3DNA5G) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Кондиціонер GREE Change Pro DC Inverter Cold Plazma (GWH12KF-K3DNA5G)
Сучасні кондиціонери Change, розроблені спільно провідними компаніями Gree і Daikin, дозволяють істотно знижувати витрати на електрику. Прилад оснащений DC-інверторним компресором. Ефективний компресор сучасного покоління створений на основі фреону R410A. Завдяки цьому досягається скорочення споживаної електроенергії на 30-40 відсотків. Інверторна система управління. Система з інверторним управлінням має цілий ряд переваг в порівнянні з системами, що працюють з постійною швидкістю. Наприклад, завдяки зміні напруги постійного струму, кондиціонер швидше виходить на заданий режим, після чого починає знижувати швидкість обертання компресора. Це сприяє скороченню енергоспоживання, але не впливає на якість кондиціонування. Крім цього, компресор постійного струму показує більш високу продуктивність, ніж інверторні системи змінного струму.

Інвертор - це схема перетворення енергії, яка здійснює електронне управління напругою, силою струму і частотою роботи пристрою. У інверторному кондиціонері повітря така схема управляє обертанням компресора - а отже, і вихідною потужністю кондиціонера. При підвищенні частоти оборотів підвищується і потужність кондиціонування, а зниження частоти обертання призводить до скорочення потужності. Швидке досягнення комфортності. Як тільки Ви включите побутовий кондиціонер повітря, він вибере оптимальний рівень потужності, необхідний для охолодження або нагрівання повітря в кімнаті. Це дозволить досягти заданої температури за удвічі менший час у порівнянні з неінверторними моделями. Коли б Ви не увійшли в свій будинок, в жаркий літній полудень або холодний зимовий ранок, для Вас буде швидко створена комфортна атмосфера. Економія енергії. Для оптимальної економії електроенергії инверторная схема забезпечує надзвичайно ефективну роботу кондиціонера. Підвищена продуктивність теплообмінника і компресора, точне мікропроцесорне управління та інші інноваційні функції дозволяють істотно знизити енергоємність.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані