Кондиціонер Mitsubishi Electric Deluxe inverter Zubadan (MSZ-FH50VE/MUZ-FH50VEHZ) - AT210683 - купити Кондиціонери в Києві й Україні, доступні ціни на Кондиціонер Mitsubishi Electric Deluxe inverter Zubadan (MSZ-FH50VE/MUZ-FH50VEHZ) - AT210683 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Кондиціонер Mitsubishi Electric Deluxe inverter Zubadan (MSZ-FH50VE/MUZ-FH50VEHZ)
Кондиціонер Mitsubishi Electric Deluxe inverter Zubadan (MSZ-FH50VE/MUZ-FH50VEHZ)
Кондиціонер Mitsubishi Electric Deluxe inverter Zubadan (MSZ-FH50VE/MUZ-FH50VEHZ)
Кондиціонер Mitsubishi Electric Deluxe inverter Zubadan (MSZ-FH50VE/MUZ-FH50VEHZ)

Кондиціонер Mitsubishi Electric Deluxe inverter Zubadan (MSZ-FH50VE/MUZ-FH50VEHZ) - AT210683

Код товару: AT210683
В наявності
105 288 грн
Короткий опис:
Площа приміщення 50 м², Режими роботи рециркуляція повітря, осушення повітря, обігрів, Тип компресора інверторний, Функціональні особливості фільтрація повітря, система самодіагностики, нічний режим роботи, антибактеріальна система, антиалергенний фільтр, Конструкція спліт-система, Адаптація до від'ємної температури -25 С,

Безкоштовна доставка по Києву

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Mitsubishi
Площадь помещения 50 м²
Тип компрессора инверторный
Функціональні особливості фильтрация воздуха, система самодиагностики, ночной режим работы, антибактериальная система, антиалергенный фильтр
Адаптация к отрицательной температуре -25 С
Тип кондиционер
Конструкция сплит-система
Монтаж внутреннего блока настінний
Режимы работы рециркуляция воздуха, осушение воздуха, обогрев
Максимальная мощность охлаждения 5 кВт
Мощность в режиме обогрева 6 кВт
Холодоагент R410A
Цвет внутреннего блока White
Потребляемая мощность (max) 1.55 кВт
Дистанционное управление пульт
Маркировка 18
Уровень шума, внутренний блок 42 dB
Уровень шума, наружный блок 54 dB
Энергоэффективность EER 7.2 (SEER)
Энергоэффективность COP 4.2 (SCOP)
Габариты внутреннего блока 92.5 x 30.5 x 23.4 см
Габариты наружного блока 88 x 84 x 33 см
Вес внутреннего блока 13.5
Опис

Придбати Кондиціонер Mitsubishi Electric Deluxe inverter Zubadan (MSZ-FH50VE/MUZ-FH50VEHZ) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Кондиціонер Mitsubishi Electric Deluxe inverter Zubadan (MSZ-FH50VE / MUZ-FH50VEHZ) - настінна спліт-система інверторного типу відрізняється низьким рівнем шуму під час роботи і високою ефективністю. Дизайн і конструкція. Виробники виготовили кондиціонер з високоякісного пластику і традиційно пофарбували в білий колір, завдяки чому його можна помістити в будь-який інтер'єр. Поверхня зовнішнього блоку гладка, обладнана жалюзями, які обертаючись, рівномірно розподіляють потоки повітря по приміщенню.

Працює кондиціонер в двох основних режимах: охолодження та обігрів. Є ще й додаткові: осушення і вентиляція. Потужність спліт-системи в режимі обігріву дорівнює 6000 Вт, в режимі охолодження - 5000 Вт. Існує плавне регулювання швидкості обертання вентилятора (швидкостей 5). Як холодоагент використаний фреон R 410A. Працює в мережі змінного струму з номінальною напругою 220 В. Для електроживлення необхідна однофазная лінія. Дезодоруючий фільтр (веде боротьбу з поганими запахами); плазмовий фільтр (вбиває пил і мікроби); можливість регулювання напряму повітряного потоку (дозволяє охопити велику площу, забезпечує затишок кільком, присутнім в приміщенні, людям); функція проти утворення льоду (при роботі на обігрів при низьких температурах - від +5 градусів, зовнішня складова частина спліт-системи покривається льодом. Вона контролює процес появи льоду і якщо потрібно включає функцію автовідтавання; здатність запам'ятовувати налаштування. Особливість моделі - інфрачервоний датчик вимірювання температури I SEE.

Кондиціонер Mitsubishi Electric Deluxe inverter Zubadan (MSZ-FH50VE / MUZ-FH50VEHZ) обладнаний інфрачервоним датчиком вимірювання температури поверхні підлоги, вікон і т.д. Призначений він для того, щоб спліт-система підтримувала найбільш оптимальну температуру повітря в приміщенні. Управління. Керувати роботою кондиціонера необхідно за допомогою пульта, який входить в комплект і обладнаний таймером. Для того, щоб відчувати себе максимально комфортно і затишно вдома або на роботі, необхідно просто придбати кондиціонер Mitsubishi Electric Deluxe inverter Zubadan.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані