Витяжка кухонна BOSCH DFM 064 A50 (DFM064A50) - AT210686 - купити Витяжки кухонні в Києві й Україні, доступні ціни на Витяжка кухонна BOSCH DFM 064 A50 (DFM064A50) - AT210686 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Витяжка кухонна BOSCH DFM 064 A50 (DFM064A50)
Витяжка кухонна BOSCH DFM 064 A50 (DFM064A50)

Витяжка кухонна BOSCH DFM 064 A50 (DFM064A50) - AT210686

Код товару: AT210686
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип вбудована, Колір сріблястий, Ширина корпусу 600 мм, Продуктивність 420 м3/год, Фільтри жировий, Діаметр вентиляційної труби 150/120 мм,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип вбудований
Ширина корпуса 600 мм
Производительность 420 м3/час
Фильтры жировой
Диаметр вентиляционной трубы 120/150 мм
Количество скоростных режимов 4
Лампы LED 2х3 Вт
Матеріал корпусу для металла
Уровень шума 59 dB
Виробник BOSCH
Опис

Придбати Витяжка кухонна BOSCH DFM 064 A50 (DFM064A50) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Вбудовувана витяжка кухонна BOSCH DFM 064 A50 (DFM064A50) швидко і ефективно очистить повітря від неприємних запахів і шкідливих випарів, які з'являються в процесі приготування їжі. Особливо про встановлення витяжки на кухні варто подумати власникам кухні-студії, які проектуються таким чином, що вона прямо поєднується з їдальньою або вітальньою. У такому разі запахи і жир, звичайно, без працюючої витяжки, будуть витати по всьому будинку. 

Телескопічне компонування дозволить зберегти максимум робочого простору біля плити і не створить незручностей при готуванні.



Витяжка працює в двох режимах - відведення та рециркуляції повітря. В режимі відведення забруднене повітря через витяжку виводиться в систему вентиляції, а на його місце надходить нове - чисте і свіже. В режимі циркуляції повітря через воздуховод надходить в витяжку, потім очищається за допомогою спеціальних фільтрів, а потім знову повертається в приміщення.

Витяжка має 3 режими швидкості + інтенсивний, які ви можете використовувати в залежності від того, готуєте ви одну страву або відразу декілька. Кнопкове управління дозволить зручно і легко вибирати потрібні налаштування, а вбудоване освітлення стане в нагоді в темний час доби. Якщо вам потрібна надійна витяжка, то BOSCH DFM 064 A50 — відмінний вибір для сучасної кухні.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані