Кондиціонер Mitsubishi Electric MSZ-LN35VGB/MUZ-LN35VG - AT210694 - купити Кондиціонери в Києві й Україні, доступні ціни на Кондиціонер Mitsubishi Electric MSZ-LN35VGB/MUZ-LN35VG - AT210694 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Кондиціонер Mitsubishi Electric MSZ-LN35VGB/MUZ-LN35VG
Кондиціонер Mitsubishi Electric MSZ-LN35VGB/MUZ-LN35VG

Кондиціонер Mitsubishi Electric MSZ-LN35VGB/MUZ-LN35VG - AT210694

Код товару: AT210694
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Площа приміщення 35 м², Режими роботи осушення повітря, обігрів, автоматична підтримка температури, іонізація, Тип компресора інверторний, Функціональні особливості фільтрація повітря, таймер включення / вимикання, система самодіагностики, антибактеріальна система, Wi-Fi, функція збереження налаштувань, нічний режим роботи, Конструкція спліт-система, Адаптація до від'ємної температури -15 C,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Mitsubishi
Площадь помещения 35 м²
Тип компрессора инверторный
Функціональні особливості фильтрация воздуха, таймер включения / выключения, система самодиагностики, антибактериальная система, Wi-Fi, функция запоминани
Адаптация к отрицательной температуре -15 C
Тип кондиционер
Конструкция сплит-система
Монтаж внутреннего блока настінний
Режимы работы осушение воздуха, обогрев, ионизация, автоматическое поддержание температуры
Максимальная мощность охлаждения 4 кВт
Мощность в режиме обогрева 4 кВт
Холодоагент R32
Цвет внутреннего блока Чорний
Потребляемая мощность (max) 0.82 кВт
Дистанционное управление пульт
Уровень шума, внутренний блок 43 dB
Уровень шума, наружный блок 49 dB
Энергоэффективность EER 9.5 (SEER)
Энергоэффективность COP 5.1 (SCOP)
Габариты внутреннего блока 89 х 30.7 х 23.3 см
Габариты наружного блока 80 х 55 х 28.5 см
Вес внутреннего блока 15.5
Вес наружного блока 35
Опис

Придбати Кондиціонер Mitsubishi Electric MSZ-LN35VGB/MUZ-LN35VG Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Mitsubishi Electric - японський концерн, одне з провідних у світі підприємств в області електротехніки та відомий виробник систем кондиціонування повітря. 
Виробництва, науково-дослідні центри та збутові компанії представлені у більш ніж 120 країнах.

Дизайнерський кондиціонер Mitsubishi Electric MSZ-LN35VGB/MUZ-LN35VG серії PREMIUM Inverter — це поєднання інноваційних технологій, високої продуктивності, надійності, великого набору опцій і функцій для створення комфортного клімату в приміщення. 
Внутрішній блок має прості форми суворої геометрії ліній і спеціального комбінованого пластика, який подібно лакофарбовому покриттю типу «металік» має глибинну структуру і прозорий верхній шар. 
В спліт системі використовується новий високоефективний і безпечний для озонового шару холодоагент, фреон R-32, завдяки йому вдалося домогтися найвищої сезонної енергоефективність класу А+++, а також зменшити шум і вібрацію при роботі зовнішнього блоку.

Особливості:
 - Система очищення повітря «Plasma Quad Plus» дозволяє швидко позбутися від бактерій, вірусів, алергенів і пилу, а також затримує дрібнодисперсні частинки PM2.5, які містяться в повітрі поблизу пожвавлених міських магістралей, підприємств або ТЕЦ. Вбудований дезодоруючий фільтр ефективно видаляє неприємні запахи.
- Внутрішні блоки комплектуються дезодоруючим фільтром і бактерицидним фільтром з іонами срібла.
 - Датчик «3D I-SEE» створює тривимірну температурну картину приміщення і знаходить в ньому положення людей. На цих даних засновані режими автоматичного відхилення або наведення повітряного потоку, а також режим енергозбереження.
- Складна система жалюзі створює оптимальну форму і швидкість повітряного струменя в режимах охолодження і нагріву. Роздільне управління повітряними заслінками забезпечує широке охоплення приміщення, а також комфортні умови одночасно для декількох користувачів.
- Низький рівень шуму — 19 дБ.
 - Установка на старі трубопроводи: при заміні старих систем з холодоагентом R22 на дані моделі не потрібна заміна або промивка трубопроводів.
- При довжині фреонопровода до 7 метрів не потрібна дозаправка хладагента R32.
- WiFi-модуль дозволяє управляти кондиціонером віддалено через спеціальний додаток, розроблений Mitsubishi Electric.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

особисті дані