Мікрохвильова піч ZANUSSI ZFM20110WA - AT210700 - купити Мікрохвильові печі в Києві й Україні, доступні ціни на Мікрохвильова піч ZANUSSI ZFM20110WA - AT210700 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Мікрохвильова піч ZANUSSI ZFM20110WA
Мікрохвильова піч ZANUSSI ZFM20110WA

Мікрохвильова піч ZANUSSI ZFM20110WA - AT210700

Код товару: AT210700
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип мікрохвилі, Колір Білий, Тип керування механічний, Об'єм 20 літрів, Потужність НВЧ 700 Вт, Виконання окремостояча,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ZANUSSI
Колір White
Тип микроволны
Об`єм 20 литров
Тип управления механічна
Мощность СВЧ 700 Вт
Исполнение окремостояща
Оснащение вращающийся поднос
Тип открывания дверцы клавиша
Диаметр поворотного поддона 250 мм
Тип внутреннего покрытия эмаль
Особливості звуковой сигнал
Габарити 258 х 440 х 330 мм
Вага 10.5
Опис

Придбати Мікрохвильова піч ZANUSSI ZFM20110WA Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Мікрохвильова піч ZANUSSI ZFM20110WA

Мікрохвильова піч стане корисним інструментом, який дозволить вам готувати їжу швидко, просто і різноманітно. Вона дозволяє запросто і з легкістю розморозити і розігріти їжу! Використовуйте заморожені страви з максимальною ефективністю.

Ця мікрохвильова піч допоможе вам зберегти час і отримати максимум від заморожених страв за допомогою функції швидкого і дбайливого розморожування. Вам треба лише повернути ручку - і піти! Можливо, це найпростіший спосіб вибору режиму мікрохвильової обробки: досить швидкого руху механічної поворотною ручкою.

Мікрохвильова піч - це побутовий електроприлад, призначений для швидкого приготування або швидкого підігріву або приготування їжі, розморожування продуктів, а також використовується у виробничих цілях для розігріву деяких матеріалів, наприклад - клею.

На відміну від класичних печей, розігрів продуктів в мікрохвильовій печі відбувається не з поверхні, а по всьому об'єму продукту, який містить полярні молекули (наприклад, води), так як радіохвилі проникають досить глибоко майже в усі харчові продукти. Це скорочує час розігріву продукту.

Продукти нагріваються під дією мікрохвиль приблизно так само, як нагріваються наші долоні, коли ми швидко трьом їх одна об одну. Подібність полягає і ще в одному: коли ми трьом шкіру однієї руки об шкіру інший, тепло проникає в глиб м'язової тканини. Так і мікрохвилі: вони працюють тільки у відносно невеликому поверхневому шарі їжі, не проникаючи всередину глибше, ніж на 1-3 см. Тому нагрівання продуктів відбувається за рахунок двох фізичних механізмів - прогріву мікрохвилями поверхневого шару і подальшого проникнення тепла в глибину продукту за рахунок теплопровідності .

Торгова марка Zanussi завойовувала свою репутацію протягом 50 років і залишається в ряду лідерів. Гаслом фірми є фраза: "Найвища якість дизайну і інновації". Саме як новатора і виробника якісного товару позиціонує себе компанія на міжнародному ринку. Компанія випускає унікальні продукти, що підтверджує її позицію.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані