Смарт-годинник UWatch Q18 White (F_50711) - AT210719 - купити Розумні годинники в Києві й Україні, доступні ціни на Смарт-годинник UWatch Q18 White (F_50711) - AT210719 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Смарт-годинник UWatch Q18 White (F_50711)
Смарт-годинник UWatch Q18 White (F_50711)
Смарт-годинник UWatch Q18 White (F_50711)

Смарт-годинник UWatch Q18 White (F_50711) - AT210719

Код товару: AT210719
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип дорослі, Сумісна ОС iOS, Android, Інтерфейси підключення Bluetooth 3.0, Діагональ дисплея 1.5", Форма годинника квадратні, Тип індикації цифровий, стрілочний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник UWatch
Тип взрослые
Діагональ дисплея 1.5
Совместимая ОС iOS, Android
Інтерфейси підключення Bluetooth 3.0
Тип дисплея кольорова
Оперативная память 128 МБ
Форма часов квадратная
Тип индикации цифровой, стрелочный
Вбудована пам'ять 64 МБ
Цвет ремешка White
Роздільна здатність 240x240
Модель процессора MediaTek MT6261
Тип аккумулятора Li-Ion
Оснащение шагомер
Уведомления электронная почта, социальные сети, события календаря, потеря связи с устройством, низкий заряд гаджета, напоминания, вызовы, SM
Мониторинг физической активности, количество сожженных калорий
Матеріал корпусу для металла
Материал ремешка гума
Ширина корпуса 40 мм
Высота корпуса 60 мм
Толщина корпуса 12 мм
Вага 50 г
Додаткові функції управление музыкальным проигрывателем, управление камерой смартфона, секундомер
Камера 1.3 Мп
Емкость аккумулятора 500 мA/ч
Опис

Придбати Смарт-годинник UWatch Q18 White (F_50711) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Смарт-годинник UWatch Q18 - це новинка в Україні, яка обов'язково припаде до душі всім любителям розумних годинників. Модель виконана в стильному, універсальному забарвленні (чорні тони), великий 1,54-дюймовий сенсорний дисплей виглядає переконливо.

Тут є процесор на 633 МГц, 32 Мб пам'яті, яка може бути розширена за рахунок використання карт МікроSD. До сильних сторін і причин купити Smart Watch Q18 відноситься наявність камери з матрицею на 1.3 МП, динаміка, ємного акумулятора на 380 мАг. Годинник має металевий корпус, а ремінець зроблений з якісного каучуку, який гарантує комфорт і зручність в процесі експлуатації.

Розумний годинник UWatch Q18 оснащений прекрасним LCD екраном з діагоналлю 1.50 дюйма. UWatch Q18 і їх основні характеристики. Під корпусом smart-годинника знаходиться 64 Мб оперативної пам'яті. Вона відповідає за швидкість обробки і виведення даних у фоновому режимі. Ємності вбудованого акумулятора становить 500 мАг, цього достатньо для годин в режимі розмов і 168 годин в режимі очікування. Розумні-годинник UWatch Q18 сумісні з пристроями під керуванням операційної системи iOS і Android.

Розумний годинник Q18 відразу ж звертає на себе увагу завдяки оригінальному зовнішньому вигляду, виконаному в класичному стилі. Чорна забарвлення додасть універсальності, адже за великим рахунком вона добре поєднується з будь-якими видами одягу і підійде як молодим і сміливим, так і дорослим і досить консервативним.

Основні функції годинника: синхронізація зі смартфоном на Android або iOS c допомогою Bluetooth. Можливість дзвонити і приймати / відправляти sms. Годинники можуть працювати як повноцінний мобільний без синхронізації зі смартфоном. Слот для Sim-карти і карти пам'яті. Аудіо та відеоплеєр. Камера. Організатор (світове час, будильник, крокомір, секундомір, диктофон, моніторинг сну, нагадування). Установка різних тем оформлення і профілів звуку. Файловий менеджер.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані