Відпарювач для одягу VITOLA DS 2400 (DS2400) - AT210731 - купити Парові установки в Києві й Україні, доступні ціни на Відпарювач для одягу VITOLA DS 2400 (DS2400) - AT210731 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Відпарювач для одягу VITOLA DS 2400 (DS2400)

Відпарювач для одягу VITOLA DS 2400 (DS2400) - AT210731

Код товару: AT210731
Немає в наявності
Короткий опис:
Потужність 2400 Вт, Подача пари 40 г/хв, Об'єм резервуару для води 1000 мл, Вертикальне відпарювання так, Вага 6.5 кг, Розміри 160х44х25 см,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Колір зеленый, белый
Потужність 2400 Вт
Розміри 160х44х25 см
Подача пара 40 г/мин
Объем резервуара для воды 1000 мл
Виробник VITOLA
Опис

Придбати Відпарювач для одягу VITOLA DS 2400 (DS2400) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Відпарювач для одягу VITOLA DS 2400 (DS2400)

Отримайте праску, вертикальний відпарювач і прасувальну дошку в одному пристрої. Підтримуйте одяг в відмінному стані з технологією сухого пара Dry Steam! Підтримуйте одяг в ідеальному стані з делікатної технологією сухого пара Dry Steam. Сухий пар під тиском проникає в волокна одягу і розгладжує навіть щільні тканини. Не переживайте за збереження речей - безконтактна прасування не пошкоджує і не пропалює тканини.

Залиште час для важливих справ - гладьте речі в два рази швидше. Парова система Vitola DS 2400 здатна одночасно відпарювати і прасувати одяг. Складайте білизна в кілька шарів і гладьте, завдяки потужній і рівномірної подачі пара.

Хто сказав, що якісне прасування буває тільки в хімчистці? Ви можете освіжити, розгладити, почистити пальто або піджак c допомогою пара і спеціальної щітки, яка йде в комплекті. При цьому, потужний потік пара Vitola вбиває 90% всіх бактерій і грибків на одязі, не залишаючи плям і розлучень.

Делікатне прасування будь-якої тканини без слідів іржі і накипу. Зізнайтеся, ви втомилися від прасок, які постійно протікають. З парової системою Vitola DS 2400 ви можете не переживати за свій одяг - сухий пар не залишить на ній слідів накипу і іржі.

Отпариватель, праска і прасувальна дошка. Вам більше не потрібні всі три пристрої - парова система Vitola DS 2400 зможе отпарить, продезінфікувати і випрасувати будь-який одяг у вашому гардеробі. Гипоалергенний і вбиває запахи. Не переживайте за здоров'я ваших близьких - спокійно відпарюєте дитячі речі з температурою 130 градусів гине 90% мікробів.

Компактний і мобільний. Vitola займає рівно стільки ж місця, як і невеликий пилосос. Якщо у вас вдома і без того мало місця - сміливо відмовляйтесь від громіздких прасувальних дощок і відпарювачів. Підходить для всіх типів тканин. Однаково добре відпарює і гладить такі примхливі і ніжні тканини як синтетика, шовк і вовна, при цьому зберігає структуру і колір. Vitola DS 2400 впорається не тільки з одягом, але і з матрацами, меблями, подушками і шторами.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані