Фен ROWENTA CV5610 (CV5610F0) - AT210734 - купити Фени в Києві й Україні, доступні ціни на Фен ROWENTA CV5610 (CV5610F0) - AT210734 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Фен ROWENTA CV5610 (CV5610F0)
Фен ROWENTA CV5610 (CV5610F0)
Фен ROWENTA CV5610 (CV5610F0)
Фен ROWENTA CV5610 (CV5610F0)

Фен ROWENTA CV5610 (CV5610F0) - AT210734

Код товару: AT210734
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Потужність 2200 Вт, Тип фена звичайний, Призначення побутовий, Подача холодного повітря так, Колір синій, Кількість швидкостей 2,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Потужність 2200 Вт
Тип фена обычный
Призначення бытовой
Колір синий
Количество температурных режимов 3
Насадки концентратор
Длина шнура 1,8 м
Виробник ROWENTA
Опис

Придбати Фен ROWENTA CV5610 (CV5610F0) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Фен ROWENTA CV5610 (CV5610F0)

Фен виконаний в компактному пластиковому корпусі обтічної форми. В якості основних кольорів використовується синій і сірий. Рукоятка має ергономічну конструкцію, що забезпечує комфортне утримання приладу. На ній розташовані ползунковиє перемикачі, за допомогою яких можна відрегулювати швидкість обдування і температуру. Для зручності користування передбачено кабель довжиною 1.8 м і спеціальна петелька для зберігання в підвішеному стані.

Модель ROWENTA CV5610F0 має потужність 2200 Вт, що сприяє швидшому і ретельному укладанні. Нагрівальний елемент має керамічне покриття, яке забезпечує рівномірний нагрів волосся і довгу роботу фена без перегріву. Крім того, він не пересушує шкіру голови. У комплект входить насадка-концентратор, що створює спрямований потік повітря для укладання окремих пасом. Також варто відзначити, що в пристрої реалізований режим холодного обдування. З його допомогою можна дбайливо висушити волосся і закріпити зачіску.

Існує неймовірна кількість інструментів, які необхідні дівчатам для догляду за собою. Фен - це основний відомий прилад для сушки волосся. Він є у кожної дівчини, а так само у деяких чоловіків. Для перукарів і стилістів важливу роль в їх роботі відіграє правильний вибір фена. Адже його застосовують не тільки для укладання та сушіння волосся клієнта, а так само для здування не потрібних волосся. Так цей процес не викликає дискомфорт у клієнта.

На сьогоднішній день моделей фенів для укладання волосся дуже багато і споживачеві важко визначитися з вибором. Професійний фен вибирають не тільки для салонів, але і для домашнього використання. У нього дуже багато плюсів в порівнянні зі звичайним. Існує два основних види - це звичайний фен, який використовується для сушки і фен-щітка, який призначений для створення зачіски. Багато хто відзначає, що другий вид - це хороший фен для укладання волосся. Для укладання існують спеціальні насадки, які полегшать процес створення зачіски. Дуже часто вони йдуть в комплекті.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані