Фен ROWENTA CV7816 - AT210735 - купити Фени в Києві й Україні, доступні ціни на Фен ROWENTA CV7816 - AT210735 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Фен ROWENTA CV7816
Фен ROWENTA CV7816
Фен ROWENTA CV7816
Фен ROWENTA CV7816

Фен ROWENTA CV7816 - AT210735

Код товару: AT210735
Немає в наявності
Короткий опис:
Потужність 2200 Вт, Тип фена звичайний, Призначення побутовий, Подача холодного повітря так, Колір фіолетовий, Кількість швидкостей 2,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Потужність 2200 Вт
Тип фена обычный
Призначення бытовой
Колір фиолетовый
Количество температурных режимов 3
Насадки концентратор, диффузор
Особливості съемная задняя решетка, петля для подвешивания
Длина шнура 1,8 м
Виробник ROWENTA
Опис

Придбати Фен ROWENTA CV7816 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Фен ROWENTA CV7816

Фен Signature Pro AC володіє потужним АС мотором і 6 режимами роботи. Його компактні розміри і легка вага зроблять догляд за волоссям простим і зручним. Спеціальне кератіновой покриття і вбудований іонізатор забезпечать захист волосся від перегріву і зайвого статичної електрики.

Збільшена потужність мотора забезпечить неперевершено швидку і якісну сушку і укладання

Унікальне іонно-турмалінове покриття захистить волосся і поверне їх природний блиск і красу

Виберіть оптимальну температуру і швидкість спеціально для вашого волосся

Завдяки надзвичайному ергономічному дизайну прилад приємно тримати в руці і використовувати

Закріпіть отриманий результат, не руйнуючи структуру волосся, переключивши свій прилад в режим холодного повітря

Існує неймовірна кількість інструментів, які необхідні дівчатам для догляду за собою. Фен - це основний відомий прилад для сушки волосся. Він є у кожної дівчини, а так само у деяких чоловіків. Для перукарів і стилістів важливу роль в їх роботі відіграє правильний вибір фена. Адже його застосовують не тільки для укладання та сушіння волосся клієнта, а так само для здування не потрібних волосся. Так цей процес не викликає дискомфорт у клієнта.

На сьогоднішній день моделей фенів для укладання волосся дуже багато і споживачеві важко визначитися з вибором. Професійний фен вибирають не тільки для салонів, але і для домашнього використання. У нього дуже багато плюсів в порівнянні зі звичайним. Існує два основних види - це звичайний фен, який використовується для сушки і фен-щітка, який призначений для створення зачіски. Багато хто відзначає, що другий вид - це хороший фен для укладання волосся. Для укладання існують спеціальні насадки, які полегшать процес створення зачіски. Дуже часто вони йдуть в комплекті.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані