Блендер Gorenje BSM 600 GCW (BSM600GCW) - AT210744 - купити Блендери в Києві й Україні, доступні ціни на Блендер Gorenje BSM 600 GCW (BSM600GCW) - AT210744 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Блендер Gorenje BSM 600 GCW (BSM600GCW)
Блендер Gorenje BSM 600 GCW (BSM600GCW)

Блендер Gorenje BSM 600 GCW (BSM600GCW) - AT210744

Код товару: AT210744
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип фітнес-блендер, Потужність 250 Вт, Кількість швидкостей 1, Об'єм чаші 0.6 л, Матеріал корпусу пластик, Функції подрібнення, змішування,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Gorenje
Тип фитнес-блендер
Потужність 250 Вт
Объем чаши 0.6 л
Матеріал корпусу пластик
Функції смешивания, измельчения
Колір White
Опис

Придбати Блендер Gorenje BSM 600 GCW (BSM600GCW) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Блендер Gorenje BSM 600 GCW (BSM600GCW)

Управління однією кнопкою. Точне і просте управленіеЕдінственная кнопка на блендері призначена для простого управління. При натисканні на кнопку блендер почне працювати, якщо її відпустити, ножі перестануть обертатися. Можливий також імпульсний режим.

Дві ємності. Розширені можливості комплект блендера входять дві ємності для різноманітного застосування. Один смузі ви можете взяти з собою на роботу, а другий почекає вас в холодильнику. Ємності виготовлені з матеріалу, в складі якого відсутній шкідливий здоров'ю бісфенол А.

XXL на пластину для фруктів. Без попередньої нарезкіШірокое отвір робить простим додавання інгредієнтів і приготування напоїв. Завдяки широкому отвору діаметром 62 міліметра приготування стало швидким і простим.

Сталевий ніж з чотирма лезами. Гострий і прочнийІнноваціонная конструкція ножа з чотирма лезами з нержавіючої сталі забезпечує оптимальну обробку продуктів. Завдяки 250-вата мотору ножі подрібнюють як лід, так і горіхи. Після роботи просто сполосніть ніж під водою.

Смузі в дорогу. Смузі завжди під рукойБлагодаря багатофункціональної ємності з герметичною кришкою ви можете взяти свіжоприготований напій куди завгодно. На роботу, до інституту, на зустріч з подругою, в фітнес або на прогулянку з дітьми. Корисний напій завжди під рукою.

Одне з найбільш запитуємо пристосувань сучасності - стаціонарні блендери для кухні. Важливо відзначити, що останнім часом попит на цю продукцію піднявся в рази. Це дуже зручний спосіб готування, особливо, якщо людина - прихильник здорового способу життя або обмежений в харчуванні.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані