Пилосос Gorenje VC 1903 WSCY (VC1903WSCY) - AT210746 - купити Пилососи в Києві й Україні, доступні ціни на Пилосос Gorenje VC 1903 WSCY (VC1903WSCY) - AT210746 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Пилосос Gorenje VC 1903 WSCY (VC1903WSCY)
Пилосос Gorenje VC 1903 WSCY (VC1903WSCY)

Пилосос Gorenje VC 1903 WSCY (VC1903WSCY) - AT210746

Код товару: AT210746
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип пилососа без мішка контейнерного типу, Тип пилозбірника контейнер, Тип прибирання суха, Тип керування на корпусі, Потужність мотора 1900 Вт, Фильтр на виході НЕРА,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Gorenje
Тип пылесоса без мешка контейнерного типа
Тип уборки сухая
Тип пылесборника контейнер
Тип управления на корпусе
Мощность мотора 1900 Вт
Фильтр на выходе НЕРА
Емкость пылесборника 2 л
Длина шнура 5 м
Рабочий радиус 15 м
Розмір 38 × 31.5 × 29 см
Вага 3.9
Колір серый, белый
Опис

Придбати Пилосос Gorenje VC 1903 WSCY (VC1903WSCY) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Пилосос Gorenje VC 1903 WSCY (VC1903WSCY)

Надійний і потужний 1900 Вт пилосос Gorenje VC1903WSCY, від відомого виробника, допоможе швидко провести прибирання всього будинку. Він позбавить вас від контактів з брудом, так як має місткий 2 л контейнер для збору сміття. Пилозбірник просто витягується і витрушує у відро для сміття. А завдяки системі фільтрації не буде вторинного забруднення повітря, і ви позбудетеся від сміття, алергенів і мікроскопічних часток пилу.

Гарна маневреність, телескопічна трубка, достатня довжина шланга і шнура допоможуть прибрати в усіх кутках і під меблями без докладання особливих зусиль. Gorenje VC1903WSCY має три насадки, за допомогою яких можна прибрати килими, м'які меблі, важкодоступні місця і всі типи поверхні. А завдяки горизонтальній і вертикальної парковці у вас не буде проблем з його зберіганням.

Фільтр НЕРА видаляє до 99,95% пилу з повітря, а також затримує пилок і продукти життєдіяльності кліщів, що дуже важливо для людей, які страждають на астму та алергію. Усмоктуване повітря проходить через фільтр НЕРА, де частинки пилу і бруду затримуються в волокнах і там залишаються.

Автоматичне змотування шнура дозволяє швидко прибрати шнур всередину пилососа після завершення збирання. Є штатним обладнанням всіх пилососів Gorenje. Прогумовані коліщатка запобігають ушкодженню делікатних підлогових покриттів, наприклад, паркету і забезпечують постійний контакт з поверхнею. Пилосос не залишає слідів і подряпин на гладких і твердих поверхнях. Пилососи оснащені потужним і ефективним мотором, що забезпечує інтенсивне всмоктування повітря для оптимальної прибирання.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані