Пилосос Gorenje VC 2221 GL BL (VC2221GLBL) - AT210747 - купити Пилососи в Києві й Україні, доступні ціни на Пилосос Gorenje VC 2221 GL BL (VC2221GLBL) - AT210747 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Пилосос Gorenje VC 2221 GL BL (VC2221GLBL)
Пилосос Gorenje VC 2221 GL BL (VC2221GLBL)
Пилосос Gorenje VC 2221 GL BL (VC2221GLBL)
Пилосос Gorenje VC 2221 GL BL (VC2221GLBL)
Пилосос Gorenje VC 2221 GL BL (VC2221GLBL)

Пилосос Gorenje VC 2221 GL BL (VC2221GLBL) - AT210747

Код товару: AT210747
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип пилососа з мішком, Тип пилозбірника мішок, Тип прибирання суха, Тип керування на корпусі, Потужність мотора 2200 Вт, Фильтр на виході НЕРА,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Gorenje
Тип пылесоса с мешком
Тип уборки сухая
Тип пылесборника мешок
Тип управления на корпусе
Мощность мотора 2200 Вт
Фильтр на выходе НЕРА
Емкость пылесборника 3 л
Длина шнура 7 м
Насадки (в комплекте) 3
Розмір 43.4 × 27.2 × 28.9 см
Вага 5.4
Колір синий
Опис

Придбати Пилосос Gorenje VC 2221 GL BL (VC2221GLBL) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Пилосос для сухого прибирання Gorenje VC 2221 GL BL з особливою системою очищення здатний зробити ретельне прибирання приміщень, забезпечивши комфортні умови життя. Фільтр тонкого очищення НЕРА затримує найдрібніші пилинки мікроорганізми, які можуть стати джерелом алергії.

Сильний. Потужний двигун досягає продуктивності до 2200 Вт і забезпечує відмінне всмоктування швидкістю 42 л / с для інтенсивної прибирання. При експлуатації апарату рівень шуму досягає до 78 Дб, досить гучний звук можна порівняти з криком роботою мотоцикла з глушителем.

Практичний. Довгий семиметровий провід і зручна телескопічна труба довжиною 86 см з розсувним конструкцією дають можливість з легкістю орудувати в радіусі 9 м. Удлиняйте або замикайте шланг в залежності від умов приміщення. За непотрібністю шнур можна автоматично змотати в спеціально передбачений на корпусі відсік. За рахунок невеликих прогумованих коліщаток агрегат з легкістю переміщається по приміщенню, не залишаючи при цьому слідів на гладких підлогах.

Компактний. Модель, незважаючи на свої невеликі розміри, прекрасно справляється з прибиранням великих територій завдяки місткому мішку-пилозбірнику об'ємом 3 л, про наповненість якого сигналізує спеціальний індикатор. Вхідні в комплект насадки спрощують експлуатацію.

Вузька насадка для щілин ідеально підійде для обробки плінтусів, кутів і інших важкодоступних місць від пилу. Обробку салону автомобіля і м'якого гарнітура можна сміливо довірити спеціальній щітці для м'яких меблів. А пилова насадка незамінна для прибирання плоских рівних поверхонь (полиць, столів, підлокітників). Основна комбінована щітка-наконечник XpandZone підходить для прибирання гладких підлог і килимових покриттів.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані