Праска ELECTROLUX EDB 1720 (EDB1720) - AT210749 - купити Праски в Києві й Україні, доступні ціни на Праска ELECTROLUX EDB 1720 (EDB1720) - AT210749 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Праска ELECTROLUX EDB 1720 (EDB1720)
Праска ELECTROLUX EDB 1720 (EDB1720)

Праска ELECTROLUX EDB 1720 (EDB1720) - AT210749

Код товару: AT210749
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Безпека й захист система самоочищення, система захисту від накипу, протикрапельна система, Матеріал підошви нержавіюча сталь, Максимальна потужність 2200 Вт, Тип праска з подачею пари, Підключення провідний, Колір бірюзовий, білий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ELECTROLUX
Материал подошвы нержавіюча сталь
Безопасность и защита система самоочистки, система защиты от накипи, противокапельная система
Тип утюг с подачей пара
Максимальная мощность 2200 Вт
Подключение провідне
Колір бирюзовый, белый
Резервуар для воды 250 мл
Скорость постоянной подачи пара до 30 г/мин
Скорость парового удара 80 г/хв
Функції вертикальное отпаривание
Особливості регулятор подачи пара, регулятор нагрева, распылитель воды
Длина шнура 1.9 м
Опис

Придбати Праска ELECTROLUX EDB 1720 (EDB1720) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Праска ELECTROLUX EDB 1720 (EDB1720)

Міцна підошва з нержавіючої сталі гарантує легкість ковзання і прекрасно піклується про вашому одязі. З потужним викидом пари ви зможете розгладити складки як в горизонтальному, так і у вертикальному положенні. Функція вертикального відпарювання прекрасно підійде для обробки паром штор, костюмів, суконь і делікатних тканин прямо на вішалці.

Індикатор нагріву підошви SafeTouch захистить від опіку: прилад покаже, гаряча чи підошва або вона досить холодна на дотик і праска можна прибирати на зберігання. Зручність у всьому, від профілактичного догляду і використання праски по максимуму. Система захисту від крапель не дозволяє воді капати з підошви, якщо обрана занадто низька температура, а довговічна і продуктивна функція самоочищення захищає від накипу і нашарувань всередині праски.

Парова праска Electrolux EDB 1720 з унікальною підошвою для ідеального результату. Функція самоочищення видаляє оксид кальцію і залишки бруду з підошви, ємності для води та інших частин праски, що дозволяє збільшити термін служби і перешкоджає утворенню плям на Вашому одязі. Індикатор сповіщає коли праска нагрівся до бажаної температури і готовий до роботи.

Рівномірне зволоження тканини - забезпечує розпилювач, дозволяючи з легкістю розгладжувати складки і зам'ятих після прання одягу. Вертикальне відпарювання дозволяє розгладити речі не знімаючи їх з вішалки. Прилад оснащений індикатором підошви ThermoSafe ™: при гарячої підошві індикатор змінює колір з чорного на червоний. Як тільки температура опускається нижче 40C °, колір підошви знову змінюється на чорний, і праска можна прибирати на зберігання.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані