Машинка для стрижки Babyliss E951E - AT210752 - купити Машинки для стрижки в Києві й Україні, доступні ціни на Машинка для стрижки Babyliss E951E - AT210752 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Машинка для стрижки Babyliss E951E
Машинка для стрижки Babyliss E951E
Машинка для стрижки Babyliss E951E
Машинка для стрижки Babyliss E951E
Машинка для стрижки Babyliss E951E

Машинка для стрижки Babyliss E951E - AT210752

Код товару: AT210752
Немає в наявності
Короткий опис:
Живлення акумулятор, Час автономної роботи 30 хв, Довжина стрижки 0.6 - 25 мм, Кількість насадок 8, Додатково вологе чищення, індикатор зарядки,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Живлення акумулятор
Время автономной работы 30 мин
Длина стрижки 0.6 - 25 мм
Додатково индикатор зарядки, влажная чистка
Виробник Babyliss
Опис

Придбати Машинка для стрижки Babyliss E951E Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Професійна машинка для стрижки BaByliss E951E приємно здивує Вас своїми можливостями і ефективною роботою. Модель розрахована на стрижку волосся довжиною від 3 до 25 мм, а для корекції бороди є можливість скористатися регульованою насадкою на 0,5-3 мм.

Машинка однаково ефективна в роботі як від мережі електроживлення, так і від вбудованого акумулятора, що забезпечує їй додаткову маневреність і можливість автономної роботи протягом 30 хвилин. Ріжучий блок має гострі зносостійкі леза, шириною 45 мм, виготовлені з нержавіючої сталі. А крім комплектних насадок, в наборі Ви також знайдете гребінець, ножиці і засоби по догляду за інструментом - щіточку, масло і спеціальний гачок для чищення.

Виріб оснащений гострими, самозаточуються лезами з нержавіючої сталі. У комполектацію входять 8 насадок, які дозволяють працювати регулювати довжину волосся від 0,6 мм до 25 мм. Простий повзунковий тип управління інтуїтивно зрозумілий, LED-індикатор показує стан акумулятора, від якого і працює машинка. Для повного заряду потрібно 8 годин (перший - 16 год), при цьому аксесуар буде працювати близько 30 хвилин.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані