Парова станція TEFAL GV 9560 (GV9560E0) - AT210768 - купити Парові установки в Києві й Україні, доступні ціни на Парова станція TEFAL GV 9560 (GV9560E0) - AT210768 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Парова станція TEFAL GV 9560 (GV9560E0)
Парова станція TEFAL GV 9560 (GV9560E0)
Парова станція TEFAL GV 9560 (GV9560E0)
Парова станція TEFAL GV 9560 (GV9560E0)
Парова станція TEFAL GV 9560 (GV9560E0)

Парова станція TEFAL GV 9560 (GV9560E0) - AT210768

Код товару: AT210768
Немає в наявності
Короткий опис:
Матеріал підошви Durilium Airglide Autoclean, Безпека й захист система самоочищення, система захисту від накипу, протикрапельна система, автоматичне відключення, Колір рожевий, білий, Підключення провідне, Максимальний тиск пару 7.5 бар, Об'єм резервуара 1.9 л,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Материал подошвы Durilium AirGlide Autoclean
Безопасность и защита система самоочистки, система защиты от накипи, противокапельная система, автоматическое отключение
Колір розовый, белый
Подключение провідне
Максимальное давление пара 7.5 бар
Объем резервуара 1.9 л
Паровой удар 490 г/мин
Постоянная подача пара 140 г/мин
Розміри 41.2 x 26.2 x 33 см
Виробник TEFAL
Вага 5.1
Опис

Придбати Парова станція TEFAL GV 9560 (GV9560E0) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Парова станція TEFAL GV 9560 (GV9560E0)

Ергономічність, зручність, ефективність. Tefal GV9560E0 - парогенератор з високою потужністю і стильним дизайном. Дана модель може похвалитися своїм тривалим терміном служби, так як вся продукція цього бренду володіє бездоганним якістю. Ергономічність, зручність і ефективність в роботі - все це про це парогенераторі, який здатний значно спростити вам життя і без будь-яких старань привести одяг в порядок за лічені хвилини.

Високий тиск. Нова технологія високого тиску забезпечує професійну ефективність, а ексклюзивна система подвійного захисту зберігає одяг, яка буде виглядати найкращим чином. Цей парогенератор забезпечує швидке і ефективне відпарювання одягу. Процес прасування займатиме мінімум часу, завдяки високому тиску парогенератора. Безперервна подача пара відбувається з продуктивністю до 140 г / хв.

Компактні розміри. Парогенератор Tefal GV9560E0 має функцію інтенсивної подачі пари. У такому режимі роботи, продуктивність подачі пари становить 490 г / хв. Завдяки такій високій потужності подачі пари, ви без проблем розгладите навіть найскладніші складки. Подача пара відбувається під тиском 7,3 бар. Після використання праска надійно фіксується на базі, а його компактні розміри дозволяють зручно зберігати його в будь-якому місці.

Захист від попадання крапель. Завдяки наявності спеціального захисту від попадання крапель, ваш одяг залишиться чистою. За допомогою інтегрованої системи проти накипу у вигляді Противапняний стержня-колектора ви з легкістю видаліть все вапняні відкладення і збережіть високу продуктивність.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані