Кавоварка Russell Hobbs 24010-56 - AT210772 - купити Кавоварки і кавомашини в Києві й Україні, доступні ціни на Кавоварка Russell Hobbs 24010-56 - AT210772 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Кавоварка Russell Hobbs 24010-56
Кавоварка Russell Hobbs 24010-56

Кавоварка Russell Hobbs 24010-56 - AT210772

Код товару: AT210772
В наявності
2 013 грн
Короткий опис:
Тип кавоварки крапельна (фільтраційна), Тип кави для використання мелений, Сфера використання для дому (побутові), Резервуар для води 1,25 л, Тип управління механічне, Потужність 1100 Вт,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип кофеварки капельная (фильтрационная)
Тип используемого кофе молотый
Сфера применения для дома (бытовые)
Резервуар для воды 1,25 л
Тип управления механічна
Потужність 1100 Вт
Функції функция
Габарити 35.2 х 23.7 х 21.2 см
Колір черный + нержавеющая сталь
Аксессуары мерная ложка, стекляный кувшин
Виробник Russell Hobbs
Опис

Придбати Кавоварка Russell Hobbs 24010-56 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Кавоварка Russell Hobbs 24010-56

Технологія WhirlTech. Представлена ??кавоварка працює за технологією WhirlTech - сучасної напрацювання в сфері створення смачної кави. Вона дозволяє максимально зберегти аромат при обробці кавовій маси, домігшись неймовірно пахучого апетитного напою.

Скляний глек. Кавоварка Russell Hobbs 24010-56 забезпечена міцним скляним глечиком. Він розрахований на 1,25 л. Зручно кріпиться до відповідного місце конструкції, не зрушується в процесі роботи. Легко вилучається, коли в цьому виникає потреба. Естетично привабливий і доречно виглядає на столі для подачі кави гостям. Зручна ручка дозволяє без проблем переміщати глечик, не боячись обпектися або впустити.

Комплектація мірної ложкою. У комплекті до основного пристрою кавоварки поставляється мірна ложка, розрахована на 1 порцію. А взагалі за одне заварювання ви можете приготувати 10-15 порцій кави (в залежності від обсягу чашок).

Функція "пауза". Тепер вам не потрібно переживати, що технологія приготування кави буде порушена. Досить скористатися функцією паузи і всі процеси пройдуть так, як треба. Навіть якщо ви змушені перервати приготування, якість напою від цього не постраждає.

Підтримка температури. Ви маєте можливість зробити глечик кави і підтримувати напій в необхідному температурному режимі. Це актуально, коли є необхідність постійно оновлювати вміст чашок, додаючи кави.

Індикація робочого процесу. Кавоварка Russell Hobbs 24010-56 має лампочку-індикатор, яка дає зрозуміти, чи працює в даний момент пристрій. Візуально контролюючи це ви не ризикуєте випадково обпектися об сталевий корпус або скляний глек.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані