Електрочайник Graef WK 61 (WK61) - AT210780 - купити Електрочайники та термопоти в Києві й Україні, доступні ціни на Електрочайник Graef WK 61 (WK61) - AT210780 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Електрочайник Graef WK 61 (WK61)
Електрочайник Graef WK 61 (WK61)

Електрочайник Graef WK 61 (WK61) - AT210780

Код товару: AT210780
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Матеріал корпусу нержавіюча сталь, Об'єм 1.5 л, Потужність 2150 Вт, Тип звичайний, Нагріваючий елемент прихований (диск), Захист від перегріву так,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Graef
Матеріал корпусу нержавіюча сталь
Об`єм 1.5 л
Потужність 2150 Вт
Нагревательный элемент скрытый (диск)
Тип обычный
Колір White
Опис

Придбати Електрочайник Graef WK 61 (WK61) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Електрочайник Graef WK 61 купити варто тому, що він має раціональну форму, а його кольори дуже вдало підібрані і не є зайвими. Класична забарвлення чудово виглядає на корпусі, виготовленому з акрилу білого кольору і не погано поєднується з полірованої сталлю нержавейкой.

Стінки електричного чайника - подвійні, між ними і відбувається теплообмін. Це дуже зручно і обпектися під час кипіння води в приладі е можливо, так як корпус їли теплий. Саме з усіх тих якостей чайник ставати простий і безпечної «річчю» у використанні. Крої цього, модель має функцію автоматичного відключення при кипінні.

Без води пристрій не включитися, тому у вас може не боліти голова про те, відключили ви чайник чи ні. Модель має нагрівальний елемент, він прихований. Купити електрочайник Graef WK 61 ви так само можете тому, що однією з характерних його особливостей є обсяг: в чайник поміщається до 1,5 літра рідини. Він має індикатор, тому ви не помилитеся з об'ємом налитої води.

Як тільки цей електроприлад буде включений - загориться червона кнопка, як тільки відключиться після кипіння - вимкнеться. Ви зможете легко повертати чайник на всі 360 градусів. Ви легко відкриєте кришку електрочайника натиснувши на кнопку. Фільтр, установлений виробником заздалегідь, захистить вас від того, щоб накип не потрапила вам в кружку під час заварки чаю або ж іншого напою.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані