Електрочайник Graef WK 502 (WK502) - AT210785 - купити Електрочайники та термопоти в Києві й Україні, доступні ціни на Електрочайник Graef WK 502 (WK502) - AT210785 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Електрочайник Graef WK 502 (WK502)
Електрочайник Graef WK 502 (WK502)
Електрочайник Graef WK 502 (WK502)
Електрочайник Graef WK 502 (WK502)
Електрочайник Graef WK 502 (WK502)
Електрочайник Graef WK 502 (WK502)
Електрочайник Graef WK 502 (WK502)
Електрочайник Graef WK 502 (WK502)
Електрочайник Graef WK 502 (WK502)

Електрочайник Graef WK 502 (WK502) - AT210785

Код товару: AT210785
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Матеріал корпусу нержавіюча сталь, Об'єм 1 л, Потужність 2000 Вт, Тип звичайний, Нагріваючий елемент прихований (диск), Захист від перегріву так,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Graef
Матеріал корпусу нержавіюча сталь
Об`єм 1 л
Потужність 2000 Вт
Нагревательный элемент скрытый (диск)
Тип обычный
Функції поддержания температуры
Колір Чорний
Опис

Придбати Електрочайник Graef WK 502 (WK502) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Електрочайник Graef WK 502 - це зручне сучасне рішення, особливо актуальне у молодих батьків. Прилад має об'єм 1 л і працює на потужності Потужність 2000 Вт. У пристрої передбачена функція регулювання температури води і індикатор рівня наповненості.

Електрочайник має функцію стерилізації дитячої пляшечки (в комплект входить тримач для пляшечки) і підігріває дитяче харчування. Пристрій нагріває воду за програмою навіть для заварного кави. Девайс може підтримувати температуру води протягом 30 хвилин. Безпека використання забезпечується подвійними стінками і захистом від перегріву.

Електрочайник Graef WK 502 являє собою інноваційну модель, забезпечену безліччю корисних і затребуваних функцій. Девайс володіє потужністю 2000 Вт, завдяки чому воду об'ємом 1 л нагріває гранично швидко.

Молоді батьки оцінять переваги електрочайника Graef WK 502, який можна придбати недорого, в двох аспектах: Чайник Граеф може стерилізувати дитячі пляшечки (для цього використовуються спеціальні тримачі).

Купуючи електрочайник Graef WK 502, ви отримуєте стильний девайс, дизайн якого поєднує глянцеві чорні поверхні і хромовані елементи. Він легко впишеться в інтер'єр будь-якої кухні з сучасним інтер'єром. Безпека експлуатації забезпечується подвійними стінками і наявністю захисту від перегріву.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані