Вафельниця Graef WA 80 (WA80) - AT210795 - купити Бутербродниці в Києві й Україні, доступні ціни на Вафельниця Graef WA 80 (WA80) - AT210795 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Вафельниця Graef WA 80 (WA80)
Вафельниця Graef WA 80 (WA80)
Вафельниця Graef WA 80 (WA80)

Вафельниця Graef WA 80 (WA80) - AT210795

Код товару: AT210795
Немає в наявності
Короткий опис:
Потужність 850 Вт, Колір сріблястий, Номінальна напруга 230 В, Додатково пластини з антипригарним покриттям, індикатор нагріву, індикатор включення, Вага 2.6 кг,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Graef
Потужність 850 Вт
Номінальна напруга ~230 В
Додатково пластины с антипригарным покрытием, индикатор нагрева, индикатор включения
Опис

Придбати Вафельниця Graef WA 80 (WA80) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Вафельница Graef WA 80 (WA80)

Напевно, все люблять хрусткі ароматні вафлі. А якщо вони приготовлені вдома і по квартирі розноситься приємний аромат свіжої випічки, відразу ж прокидається апетит. Ми пропонуємо вашій увазі Вафельницю Graef WA 80, яка дозволить створювати справжні вафельні шедеври.

Вафельница електрична фірми Graef - цей зручний практичний апарат, з яким можна одночасно приготувати 5 золотистих вафель і порадувати сім'ю смачним десертом. Для підсмажування на будь-який смак вафельница має 6 різних режимів для різного ступеня прожарювання скоринки. Вафлі, приготовані в цьому апараті матимуть форму серця, що безсумнівно порадує вас і ваших близьких.

Важливим є і безпеку роботи і простота управління. Ваші діти напевно захочуть приєднатися до готування. І ви можете бути впевнені -для дітей це не небезпечно. Зовнішнє покриття корпусу теплоізольовані, а значить ви не обпалитеся. Легке перемикання режимів, а також звуковий сигнал про завершення приготування значно спростить підсмажування вафель

Крім того, модель виготовляють з нержавіючої сталі високої якості з спеціальним антипригарним покриттям. Вафлі виходять хрусткими і не прилипають до стінок.

Насолоджуйтеся смачними хрусткими вафельками власного приготування без хімікатів і шкідливих добавок. Ціна на вафельницу приємно порадує любителів домашньої кулінарії. Готуйте з задоволенням!

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані