Комп'ютер BRAIN GAMEBOX B30 (B8400.01W) - AT210813 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Комп'ютер BRAIN GAMEBOX B30 (B8400.01W) - AT210813 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Комп'ютер BRAIN GAMEBOX B30 (B8400.01W)

Комп'ютер BRAIN GAMEBOX B30 (B8400.01W) - AT210813

Код товару: AT210813
Немає в наявності
Короткий опис:
Серія процесора Intel Core i5, Модель відеокарти UHD Graphics 630, GeForce GTX1050, Тип ПК Ігрові, Об'єм встановленої пам'яті 16 ГБ, Вид Класичний, Кількість ядер 6 ядер,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник BRAIN, INTEL
Тип ПК Игровые
Вид Класичний
Серия процессора Intel Core i5
Модель відеокарти GeForce GTX 1050, UHD Graphics 630
Об'єм SSD 120 ГБ
Об'єм HDD 500 ГБ
Операційна система Windows 10 Pro
Типи внутрішніх накопичувачів HDD, SSD
Сокет LGA1151
Чіпсет Intel H370
Форм-фактор памяти DIMM
Тип пам'яті DDR 4
Аудиоконтроллер Realtek ALC887
Многоканальный звук 7.1
Додатково вікно на бічній панелі
Расположение блока питания нижнее
Мощность блока питания 550 Вт
Наличие подсветки Кулеры с подсветкой
Колір Чорний
Опис

Придбати Комп'ютер BRAIN GAMEBOX B30 (B8400.01W) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Комп'ютери BRAIN — вибір тих, хто прагне до досконалості у всьому. Віддаєте перевагу інноваційним рішенням і передовим технологіям? Високо цінуєте надійність і якість, але не готові відмовитися від можливості заощадити? Хочете стати володарем «заліза», яке ефективно обробляє великі масиви даних? Бажаєте отримувати максимум від життя і не готові втрачати одні переваги заради отримання інших? Тоді зверніть увагу на обчислювальну техніку цього бренду.

Модельний ряд BRAIN представлений комп'ютерами різноманітних категорій. Кожен з них зібраний з ексклюзивних деталей, ретельно підібраних і протестованих на суперсучасному обладнанні, найкращими фахівцями галузі. Асортимент продукції цієї торгової марки представлений тільки топовим обладнанням, яке в своєму сегменті здатне боротися за право першості зі світовими лідерами.

Що робить комп'ютери BRAIN одними з кращих на ринку? Секрет цього приголомшливого успіху простий:

1. На заводських потужностях бренду повсюдно використовуються останні досягнення в галузі інтелектуальних і цифрових технологій.

2. Виробничі лінії компанії поєднують в собі краще сучасне оснащення від IT-надгігантів і унікальні запатентовані авторські напрацювання.

3. Персонал фірми має багаторічний досвід у проектуванні, серійному випуску та тестуванні складних обчислювальних приладів.

Над продуктами цієї торгової марки працюють професіонали, що володіють експертними знаннями і високим рівнем кваліфікації. Вони регулярно проходять перепідготовку, оновлюючи спектр своїх компетенцій і навичок. Саме тому будь-яка дрібна деталь з довільно взятої моделі ПК від BRAIN за сукупністю своїх експлуатаційних характеристик настільки близька до досконалості, наскільки це взагалі можливо.

Цей бренд з'явився ще в 1995 році. Зараз він є одним з найбільших в

Україні виробником оргтехніки. За чверть століття він встиг налагодити тісні

зв'язки з європейськими, американськими і азіатськими IT-корпораціями, що

дозволяє йому сьогодні закуповувати якісні комплектуючі та витратні матеріали

за вигідними цінами. Саме тому, незважаючи на очевидну перевагу апаратури BRAIN

над товарами конкурентів, її вартість зазвичай помітно нижче середньоринкової.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані