Витяжка кухонна BOSCH DWP64CC50Z - AT210953 - купити Витяжки кухонні в Києві й Україні, доступні ціни на Витяжка кухонна BOSCH DWP64CC50Z - AT210953 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Витяжка кухонна BOSCH DWP64CC50Z
Витяжка кухонна BOSCH DWP64CC50Z
Витяжка кухонна BOSCH DWP64CC50Z
Витяжка кухонна BOSCH DWP64CC50Z
Витяжка кухонна BOSCH DWP64CC50Z

Витяжка кухонна BOSCH DWP64CC50Z - AT210953

Код товару: AT210953
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип купольна, Колір нержавіюча сталь, Ширина корпусу 600 мм, Продуктивність 380 м3/год, Фільтри алюмінієвий, Діаметр вентиляційної труби 150 мм,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип Купольна
Ширина корпуса 600 мм
Колір нержавіюча сталь
Производительность 380 м3/час
Фильтры алюминиевый
Диаметр вентиляционной трубы 150
Количество скоростных режимов 3
Лампы 2х40 Вт
Матеріал корпусу для металла
Потужність 135 Вт
Уровень шума 64 dB
Виробник BOSCH
Опис

Придбати Витяжка кухонна BOSCH DWP64CC50Z Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Для кухонної витяжки BOSCH

DWP64CC50Z

завжди знайдеться почесне місце на вашій кухні. Вона виготовлена відомою на весь компанією Bosch, продукція якої відрізняється високою якістю та помірною ціновою категорією. Витяжку можна віднести до класу моделей з оригінальним дизайном, що додасть вашій кухні небувалого шарму. Кріпиться витяжка до стіни.

Витяжка кухонна BOSCH

DWP64CC50Z

швидко і ефективно очистить повітря від неприємних запахів і шкідливих випарів, які з'являються в процесі приготування їжі. І що важливо, витяжка позбавить вас від проблеми появи кіптяви і жиру на кахлі, стелі і шафках, а значить ваша кухня завжди буде чистою і охайною.

Витяжка працює в двох режимах - відведення та рециркуляції повітря. В режимі відведення забруднене повітря через витяжку виводиться в систему вентиляції, а на його місце надходить нове - чисте і свіже. В режимі циркуляції повітря через воздуховод надходить в витяжку, потім очищається за допомогою спеціальних фільтрів, а потім знову повертається в приміщення.

Витяжка має 3 режими швидкості, які ви можете використовувати в залежності від того, готуєте ви одне блюдо або відразу декілька. Її середньостатистична продуктивність дорівнює 380 м3/год. Навіть на третьому рівні потужності витяжка не видає занадто багато шуму – всього лише 64 дБ. Модель доповнена металевим жиропоглинаючим фільтром, який ви зможете мити в посудомийній машині.

Кнопкове управління дозволить зручно і легко вибирати потрібні налаштування, а вбудоване освітлення стане в нагоді в темний час доби. BOSCH

DWP64CC50Z

– це надійна витяжка, яка допоможе підтримати чистоту і свіжість повітря у вашій кухні, ставши прекрасним доповненням інтер'єру.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані