Витяжка кухонна VENTOLUX WAVE 60 WH (750) TRC - AT210969 - купити Витяжки кухонні в Києві й Україні, доступні ціни на Витяжка кухонна VENTOLUX WAVE 60 WH (750) TRC - AT210969 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • Быстро и удобно купить плиту, обратите внимание на бойлер, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Рекомендуем купить винчестер в нашем магазине, а также оборудование печати с доставкой по Ивано-Франковску.
  • Предлагаем вам товар барометр домашний, купить с доставкой в Черновцы, рекомендуем вам память пк, цена вас приятно удивит.
  • Предлагаем ознакомиться с геймпады рс, либо струйный, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Выгодные цены на рубанок ручной электрический, предлагаем вам сделать выбор ssd жесткие диски и заказать с доставкой в Ужгороде.
Витяжка кухонна VENTOLUX WAVE 60 WH (750) TRC
Витяжка кухонна VENTOLUX WAVE 60 WH (750) TRC
Витяжка кухонна VENTOLUX WAVE 60 WH (750) TRC
Витяжка кухонна VENTOLUX WAVE 60 WH (750) TRC
Витяжка кухонна VENTOLUX WAVE 60 WH (750) TRC
Витяжка кухонна VENTOLUX WAVE 60 WH (750) TRC

Витяжка кухонна VENTOLUX WAVE 60 WH (750) TRC - AT210969

Код товару: AT210969
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип похила, Колір білий, Ширина корпусу 600 мм, Продуктивність 750 м3/год, Фільтри алюмінієвий, Діаметр вентиляційної труби 150 мм,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип наклонная
Ширина корпуса 600 мм
Колір White
Производительность 750 м3/час
Фильтры алюминиевый
Диаметр вентиляционной трубы 150
Количество скоростных режимов 3
Матеріал корпусу металл, стекло
Виробник VENTOLUX
Опис

Придбати Витяжка кухонна VENTOLUX WAVE 60 WH (750) TRC Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

TM VENTOLUX є №1 з продажу декоративних, похилих, острівних, вбудованих і телескопічних витяжок, а також витяжок з деревом. Витяжка VENTOLUX – законодавці модного дизайну, великої потужності, великої гами кольорів та різноманіття розмірів.

Витяжка кухонна VENTOLUX WAVE 60 WH (750) TRC привертає увагу незвичайним дизайнерським рішенням. Витончені лінії, строгий силует білого кольору, лаконічність образу дозволить їй стати родзинкою на вашій кухні. Вона швидко і ефективно очистить повітря від неприємних запахів і шкідливих випарів, які з'являються в процесі приготування їжі. І що важливо, витяжка позбавить вас від проблеми появи кіптяви і жиру на кахлі, стелі і шафках, а значить ваша кухня завжди буде чистою і охайною.

Виготовляється витяжка зі стандартною шириною 60 см і відповідає стандарту поверхні варильної плити. В режимі відведення забруднене повітря через витяжку виводиться в систему вентиляції, а на його місце надходить нове - чисте і свіже.

Витяжка має 3 режима швидкості, які ви можете використовувати в залежності від того, готуєте ви одну страву або відразу декілька. Сенсорне управління дозволить зручно і легко вибирати потрібні налаштування, а вбудоване освітлення стане в нагоді в темний час доби. Якщо вам потрібна надійна витяжка, то VENTOLUX — відмінний вибір для сучасної кухні.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані