Кондиціонер Sensei FTE-25TWS - AT210985 - купити Кондиціонери в Києві й Україні, доступні ціни на Кондиціонер Sensei FTE-25TWS - AT210985 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Кондиціонер Sensei FTE-25TWS
Кондиціонер Sensei FTE-25TWS
Кондиціонер Sensei FTE-25TWS
Кондиціонер Sensei FTE-25TWS

Кондиціонер Sensei FTE-25TWS - AT210985

Код товару: AT210985
Немає в наявності
Короткий опис:
Площа приміщення 25 м², Режими роботи рециркуляція повітря, осушення повітря, обігрів, Функціональні особливості функція збереження налаштувань, фільтрація повітря, Конструкція спліт-система, Адаптація до від'ємної температури -5 C, Максимальна потужність охолодження 2.6 кВт,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Sensei
Площадь помещения 25 м²
Функціональні особливості функция запоминания настроек, фильтрация воздуха
Адаптация к отрицательной температуре -5 C
Тип кондиционер
Конструкция сплит-система
Монтаж внутреннего блока настінний
Режимы работы рециркуляция воздуха, осушение воздуха, обогрев
Максимальная мощность охлаждения 2.6 кВт
Мощность в режиме обогрева 2.8 кВт
Холодоагент R410A
Цвет внутреннего блока White
Потребляемая мощность (max) 0.72 кВт
Дистанционное управление пульт
Уровень шума, внутренний блок 38 dB
Уровень шума, наружный блок 52 dB
Энергоэффективность EER 2.82
Энергоэффективность COP 3.33
Габариты внутреннего блока 71.8 x 24 x 18 см
Габариты наружного блока 60 x 50 x 23.2 см
Вес внутреннего блока 7
Вес наружного блока 25
Опис

Придбати Кондиціонер Sensei FTE-25TWS Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Кондиціонер Sensei FTE-25TWS

Функція осушення. Функція осушення, якою оснащені кондиціонери SENSEI FTE-25TWS, необхідна для того, що б підтримувати оптимальний рівень вологості в приміщенні. Особливо це актуально у весняно-осінній період, коли вологість висока.

Самоочищення. FTE-25TWS мають функцію самоочищення випарника внутрішнього блоку. Реалізується це таким чином: після закінчення роботи спліт-системи на охолодження включається режим осушення випарника внутрішнього блоку. Це дозволяє осушити внутрішні частини блоку від конденсату і перешкоджає утворенню цвілі і грибків.

Режим вентиляції. У режимі вентилятора, кондиціонер буде циркулювати повітря в приміщенні без режиму охолодження. Вибір швидкості вентилятора. Користувач може самостійно задати необхідну швидкість роботи вентилятора, створюючи тим самим найбільш комфортні умови в приміщенні.

Спеціальне покриття теплообмінника. Гідрофільні покриття теплообмінника FTE-25TWS не дозволяє волозі затримуватися на його поверхні, а відповідно перешкоджає окисленню і старіння матеріалу відбувається значно повільніше

Режим Авто. Авто режим, який є в спліт-системи FTE-25TWS, завдяки спеціально вбудованому у внутрішній блок датчика, дозволяє самостійно вибирати режим охолодження або обігріву відповідно до температурних даними в приміщенні.

Режим ECO. Режим ECO - економічний режим, що дозволяє FTE-25TWS економити електроенергію. Так, при роботі на обігрів система знижує температуру на пару градусів, а при роботі на охолодження - збільшує, таким чином досягається оптимальний витрата енергії при мінімальних витратах.

Холодоагент R410a. Успішну роботу FTE-25TWS забезпечує озонобезопасний холодоагент R410a, який показав більш високий ККД при роботі спліт-системи на обігрів, а також більш "м'який" пуск компресора при негативних температурах на вулиці. Це обумовлено тим, що синтетичне масло значно менше змінює свої експлуатаційні властивості в холодну пору року ніж мінеральне, яке використовують з фреоном R22.

Нічний режим. Активувавши Нічний режим, Sensei FTE-25TWS знижує обороти вентилятора і дозволяє спліт-системі працювати в практично безшумному режимі на підтримку комфортної для здорового сну температури.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані