Кондиціонер TCL TAC-12 CHSAI/KA - AT211018 - купити Кондиціонери в Києві й Україні, доступні ціни на Кондиціонер TCL TAC-12 CHSAI/KA - AT211018 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Кондиціонер TCL TAC-12 CHSAI/KA
Кондиціонер TCL TAC-12 CHSAI/KA

Кондиціонер TCL TAC-12 CHSAI/KA - AT211018

Код товару: AT211018
Немає в наявності
Короткий опис:
Площа приміщення 35 м², Режими роботи рециркуляція повітря, осушення повітря, обігрів, автоматична підтримка температури, Тип компресора інверторний, Функціональні особливості функція збереження налаштувань, таймер включення / вимикання, нічний режим роботи, автоматичне очищення кондиціонера, Конструкція спліт-система, Маркування 12,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник TCL
Площадь помещения 35 м²
Тип компрессора инверторный
Функціональні особливості функция запоминания настроек, таймер включения / выключения, ночной режим работы, автоматическая очистка кондиционера
Тип кондиционер
Конструкция сплит-система
Монтаж внутреннего блока настінний
Режимы работы рециркуляция воздуха, осушение воздуха, обогрев, автоматическое поддержание температуры
Максимальная мощность охлаждения 3.52 кВт
Мощность в режиме обогрева 4 кВт
Холодоагент R410A
Цвет внутреннего блока White
Потребляемая мощность (max) 1.092 кВт
Дистанционное управление пульт
Уровень шума, внутренний блок 29 dB
Уровень шума, наружный блок 52 dB
Энергоэффективность EER 3.25
Энергоэффективность COP 3.67
Габариты внутреннего блока 77 x 24 x 18 см
Габариты наружного блока 70 x 55.2 x 25.6 см
Опис

Придбати Кондиціонер TCL TAC-12 CHSAI/KA Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Кондиціонер TCL TAC-12 CHSAI / KA

Торгова марка TCL добре себе зарекомендувала серед населення України, своєю надійною і якісною технікою серед кліматичного обладнання. У 2017 році компанія TCL представила нову лінійку бюджетних кондиціонерів серії ELEGANT з гарантією 3 роки. Успішно завоювала повагу споживача українського ринку кліматичної техніки.

Кондиціонер TCL TAC-12 CHSA KA відноситься до серії ELEGANT, це лінійка побутових кондиціонерів (спліт-систем) бюджетного сегмента. Дана модель призначена для охолодження \ обігріву приміщення площею до 35 м2, для однієї не великої кімнати. Він досить простий в управлінні, має ряд стандартних функцій, що дозволяють зробити клімат в приміщенні більш сприятливим.

Модель TCL TAC-12 CHSA KA призначена для роботи як на охолодження так і на обігрів. Сучасні моделі кондиціонерів ТСЛ працюють на озон безпечному 410 фреоні, що обумовлює його діапазон робочих температур від -7 градусів за Цельсієм до +43. Для циркуляції фреону між блоками спліт системи використовують мідну рідинну трубку діаметром 6.35 мм., І 9.53 мм. для руху холодоагенту в газоподібному стані. Максимальна довжина фреонопровіда між внутрішнім і зовнішніми блоками становить 15 м., Перепад висоти при цьому може досягати 5 метрів.

Спліт система TCL TAC-12 CHSA KA володіє звичайними як для свого класу габаритами, внутрішній блок важить 8 кілограм і створює рівень шуму від 36 дБ, звичайна гучність для ON / OFF кондиціонерів. Зовнішній блок важить 27 кг і шумить близько 52 дБ. Базові опції кондиціонера TCL TAC-12 CHSA KA включають: Фільтр грубої очистки - очищає від пили і частинок в повітрі. LED дисплей. Комплектується гайками для монтажу. Самоочищення. Компресор GMCC.

TCL TAC CHSA / KA - кондиціонер від компанії, яка відмінно себе зарекомендувала на території України. Все завдяки своїй надійної і якісної технікою серед кліматичного обладнання. Дана модель поєднувала в собі високу продуктивність і невелику вартість. Дана модель призначена для охолодження / обігріву житлового приміщення з урахуванням рекомендацій виробника по площі. Він досить простий в управлінні, має ряд стандартних функцій, що дозволяють зробити клімат в приміщенні більш сприятливим.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані