Холодильник BOSCH KGN39XW306 - AT211025 - купити Холодильники в Києві й Україні, доступні ціни на Холодильник BOSCH KGN39XW306 - AT211025 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Холодильник BOSCH KGN39XW306
Холодильник BOSCH KGN39XW306

Холодильник BOSCH KGN39XW306 - AT211025

Код товару: AT211025
Немає в наявності
Короткий опис:
Висота 203 см, Тип холодильника двокамерний, Розташування морозильної камери нижнє, Frost Free холодильне + морозильне відділення, Загальний об'єм холодильника 400 л, Ширина 60 см,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Висота 203 см
Тип холодильника двухкамерный
Колір White
Расположение морозильной камеры нижнее
Frost Free холодильное+морозильное отделения
Ширина 60 см
Общий объем холодильника 400 л
Объем холодильной камеры (полезный) 279 л
Объем морозильной камеры (полезный) 87 л
Глибина 66 см
Тип управления электронное
Класс энергопотребления A++
Годовой расход электроэнергии 273 кВт/год
Особливості сигнализация открытой двери, режим суперохлаждение, режим суперзамораживания, регулируемые ножки, регулировка температуры холоди
Система размораживания холодильной камеры No Frost
Полки холодильной камеры закаленное стекло (5 шт.)
Дверные корзины 4
Полка для бутылок 1
Система размораживания морозильной камеры No Frost
Количество секций в морозильной камере 3
Виробник BOSCH
Опис

Придбати Холодильник BOSCH KGN39XW306 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Холодильник

BOSCH KGN 39 XW 306

– великий місткий холодильник білого кольору з нижнім розташуванням морозилки. Він включає все необхідне, щоб забезпечити найкращі умови для збереження свіжості продуктів протягом тривалого терміну роботи без втрати смакових властивостей і якостей.

Режим "Суперзамораживание"
Після приміщення свіжих продуктів в морозильну камеру можливе підвищення температури. Чим нижче температура, тим якісніше заморожування.

NoFrost
Технологія NoFrost забезпечує повну відсутність льоду в морозильній камері. Необхідна в умовах високої вологості повітря. Морозильну камеру не треба розморожувати, тому що в ній не утворюється лід, а заморожені продукти не покриваються інеєм. Тим не менш необхідна гігієнічна чистка холодильника раз на півроку.

Електронне управління
Роздільне електронне управління в холодильній і морозильній камерах можливо завдяки наявності двох контурів охолодження (моделі KGS, KGE, KGN). Температуру можна легко встановлювати і змінювати за допомогою зручної панелі керування. Електронний датчик температури контролює дотримання температури.

Клас енергоспоживання A++
Холодильники класу енергоспоживання "А++" споживають приблизно на 25% менше, ніж холодильники класу "А+".

Контейнери
Контейнери для фруктів і овочів є функціональним рішенням. Вони дозволяють зберігати різні види фруктів і овочів належним чином.

Регулювання полиць
Полиці в наших холодильниках можна розміщувати на будь-якій висоті, забезпечуючи повну свободу в організації внутрішнього простору. Тиснені ребра на стінках холодильника мають правильну форму, щоб їх легше було чистити. Можлива будь-яка конфігурація полиці для оптимального використання простору.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані