Варочна поверхня Siemens EX 275FCB1E (EX275FCB1E) - AT211039 - купити Варильні поверхні в Києві й Україні, доступні ціни на Варочна поверхня Siemens EX 275FCB1E (EX275FCB1E) - AT211039 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Варочна поверхня Siemens EX 275FCB1E (EX275FCB1E)
Варочна поверхня Siemens EX 275FCB1E (EX275FCB1E)
Варочна поверхня Siemens EX 275FCB1E (EX275FCB1E)
Варочна поверхня Siemens EX 275FCB1E (EX275FCB1E)
Варочна поверхня Siemens EX 275FCB1E (EX275FCB1E)

Варочна поверхня Siemens EX 275FCB1E (EX275FCB1E) - AT211039

Код товару: AT211039
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип поверхні електрична, Кількість конфорок 3, Тип нагрівальних елементів (конфорки) індукційні, Колір чорний, Управління сенсорне, Матеріал поверхні склокераміка,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник SIEMENS
Тип поверхности Для электрических плит
Тип нагревательных элементов (конфорки) для индукционных плит
Количество конфорок 3
Колір Чорний
Управление сенсорное
Материал поверхности стеклокерамика
Диаметр и мощность конфорок Права 2.2 кВт, Левая 2.6/3.7 кВт, Центральная 2.2 кВт
Размеры ниши для встраивания 88 х 33 см
Дополнительные характеристики таймер, расширенная зона, распознавание наличия посуды, индикатор остаточного тепла, защита от детей, дисплей, быстрый нагрев, а
Опис

Придбати Варочна поверхня Siemens EX 275FCB1E (EX275FCB1E) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Вражаючі технології. Неперевершений дизайн.
З побутовою технікою Siemens приготування їжі і випічка - суцільне задоволення. Їх інноваційні технології та зручні функції звільняють вас від монотонної роботи і надихають вас на створення кулінарних шедеврів. Побутова техніка Siemens встановлює нові стандарти якості завдяки захоплюючому дизайну і високоякісним матеріалам.

Різноманітність існуючих вбудованих варильних панелей Siemens дарує сучасної господині можливість приготувати на своїй кухні практично будь-який, навіть найскладнішу і екзотичну страву.

Моментально нагріваються, моментально остигають. powerInduction від Siemens.
З індукційними плитами Siemens, ви можете приготувати ваші улюблені страви швидко і легко. Завдяки технології powerInduction, вони використовують електромагнетизм для вироблення тепла тільки тоді, коли вам це потрібно - прямо на дні каструлі і сковорідки. Необхідне тепло генерується моментально і зникає так само швидко при відключенні. Ви можете регулювати температуру у варочних зонах дуже швидко і точно.

Ще одна перевага: рідина, що википає, не прикипить, оскільки склокерамічна поверхня, майже не нагрівається. Таким чином, навіть якщо щось розіллється, ви можете просто витерти це губкою.

Ви гарантовано отримаєте задоволення від роботи з плитою завдяки інноваційним функціям від Siemens, які дозволяють розставляти каструлі і сковорідки на індукційній варильній панелі так, як ви хочете. Це означає максимальну свободу в приготуванні їжі.

Варильна поверхня Siemens

EX 275FCB1E

- індукційна панель з інноваційними функціями, які надають високий рівень гнучкості приготування в будь-якій ситуації.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані