Холодильник Siemens CI 30 RP 01 (CI30RP01) - AT211043 - купити Холодильники в Києві й Україні, доступні ціни на Холодильник Siemens CI 30 RP 01 (CI30RP01) - AT211043 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Холодильник Siemens CI 30 RP 01 (CI30RP01)

Холодильник Siemens CI 30 RP 01 (CI30RP01) - AT211043

Код товару: AT211043
Немає в наявності
Короткий опис:
Висота 213 см, Тип холодильника однокамерний, вбудований, Розташування морозильної камери відсутня, Загальний об'єм холодильника 479 л, Ширина 76 см, Колір білий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Висота 213 см
Тип холодильника однокамерный, встраиваемый
Колір White
Ширина 76
Общий объем холодильника 479 л
Объем холодильной камеры (полезный) 479 л
Глибина 61 см
Тип управления электронное
Класс энергопотребления A+
Годовой расход электроэнергии 182 кВт/год
Особливості сигнализация открытой двери, режим суперохлаждение, режим отпуска, еко, внутреннее освещение
Система размораживания холодильной камеры автоматическая (капельная)
Полки холодильной камеры закаленное стекло (4 шт.)
Дверные корзины 4
Контейнер для овощей 3
Полка для бутылок 1
Виробник SIEMENS
Опис

Придбати Холодильник Siemens CI 30 RP 01 (CI30RP01) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Холодильник Siemens CI 30 RP 01 (CI30RP01) виділяється особливим дизайном, головною родзинкою якого є незвичайні металеві аплікації, розташовані всередині пристрою. Для більш економної роботи були передбачені додаткові режими «Відпустка» і так званий, «Економний». Дуже важливо відзначити, що дана модель оснащена фільтром airFreshfilter, який чудово справляється з очищенням повітря, роблячи його більш свіжим. Якщо після відкриття ви випадково залишите дверцята відчиненими, через деякий час ви почуєте застережливий сигнал.

Основна камера зберігання холодильника Siemens CI 30 RP 01 була розроблена таким чином, що б продукти зберігали свою первісну свіжість і корисні властивості, а для користувача виробник подбав про максимально зручному розташуванні поличок і контейнерів для зберігання овочів, фруктів і напоїв. У камері передбачено кілька режимів, які забезпечують рівномірне охолодження або швидке охолодження, залежно від потреби. Полички виготовлені з міцного скла, загартованого спеціальним чином. Контейнери - прозорі, обладнані телескопічними направляючими для зручності їх вилучення. Серед них виділяється особливий контейнер freshProtectbox, який оснащений індивідуальним підсвічуванням. Його головна особливість полягає в можливості регулювання температури від 0 С ° - 3 С °.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані