Кухонний комбайн Sencor STM 3621 GR (STM3621GR) - AT211458 - купити Кухонні комбайни в Києві й Україні, доступні ціни на Кухонний комбайн Sencor STM 3621 GR (STM3621GR) - AT211458 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Кухонний комбайн Sencor STM 3621 GR (STM3621GR)
Кухонний комбайн Sencor STM 3621 GR (STM3621GR)
Кухонний комбайн Sencor STM 3621 GR (STM3621GR)
Кухонний комбайн Sencor STM 3621 GR (STM3621GR)

Кухонний комбайн Sencor STM 3621 GR (STM3621GR) - AT211458

Код товару: AT211458
Немає в наявності
Короткий опис:
Функції тістозамішувач, міксер, Тип кухонна машина, Потужність 600 Вт, Об'єм основної чаші 4 л, Об'єм чаші блендера відсутня, Кількість швидкостей 6,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Функції тестозамешиватель, миксер
Тип кухонная машина
Потужність 600
Объем основной чаши 4 л
Режимы импульсный режим
Особливості планетарное движение насадок, нескользящие ножки, защитная блокировка, защита двигателя от перегрева
Вага 4.5
Колір киви
Виробник Sencor
Опис

Придбати Кухонний комбайн Sencor STM 3621 GR (STM3621GR) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Кухонний комбайн Sencor STM 3621 GR (STM3621GR)
Приготування страв вимагає попередньої підготовки продуктів. Замісити тісто, нарізати м'ясо, нашаткувати зелень можна і вручну, але робити одне і те ж день у день набридає. Щоб полегшити працю, виробники побутової техніки створили кухонний комбайн, який здатний за лічені хвилини зробити масу операцій різної складності.

Особливості комбайна: Ідеальний для приготування великих обсягів тіста, крему, збитих вершків, піни і т. Д. Чаша з нержавіючої сталі об'ємом 4 л. Місткість розрахована на приготування до 1,6 кг тіста. 4 знімні насадки: гак для замісу (для важкого, щільного тіста з дріжджами), віночок для перемішування в формі літери A (для кремів і легкого тесту без дріжджів), кулястий віночок для збивання (вершків, яєчних білків і ін.), кришка, захищає від розбризкування. Штикова система кріплення насадок дозволяє швидко надягати та змінювати їх. Планетарна система замісу, перемішування і збивання. насадки обертаються навколо своєї осі і одночасно навколо осі редуктора. Дозволяє переробляти 100% вмісту чаші.

У всіх насадок є спеціальна муфта, захищає редуктор від забруднення під час роботи. Спеціальна форма і конструкція кулястого віночка для збивання повітряної піни з білків з бездоганно збитих вершків (збільшення обсягу яєчних білків на 500% і вершків на 200%). 6 швидкостей (52, 87, 112, 122, 136 a 172 об. / Хв). Імпульсний режим дозволяє короткий включення з максимальною потужністю (172 об. / Хв). Відкидний важіль забезпечує зручне звернення і легку зміну насадок. Захисний запобіжник у верхній позиції відкидного важеля. Зручна чистка (чашу з нержавіючої сталі можна мити в посудомийній машині). Нековзні опори з присосками. Ніша для згортання кабелю живлення під підставою. Світлодіодне підсвічування регулятора обертів. Температурний запобіжник від перегріву. Потужність  600 Вт. Довжина шнура живлення: 1 м.

SENCOR - компанія з виробництва побутової електроніки, заснована в кінці 1960-х готовий в Японії і отримала престижний статус в області аудиотехнологий. На початку 1990-х років, коли марка SENCOR стала європейською, значно збільшився асортимент продукції компанії. SENCOR - це марка, що зв'язує традиційні японські ультрасучасні технології з новітніми тенденціями комфортного способу життя, якими рухає емоційність, індивідуальність і прагнення до розваг. Насолоджуйтесь життям в повній мірі. Sencor для людей зі стилем, які хочуть жити наповну потужність. Sencor відкриває для себе новий світ кулінарних шедеврів за допомогою кухонних комбайнів і блендерів.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані