Стілець для годування Chicco Polly 2 Start 4-х колесный серый (79205.69) - AT211465 - купити Стільці для годування в Києві й Україні, доступні ціни на Стілець для годування Chicco Polly 2 Start 4-х колесный серый (79205.69) - AT211465 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • Выгодные цены на кухонная вытяжка, предлагаем вам сделать выбор заказать мфу и заказать с доставкой в Северодонецке.
  • Предлагаем ознакомиться с винты ноутбука, либо клавиатура пк, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Рекомендуем заказать джойстик в нашем магазине, а также термометр гигрометром комнатный с доставкой по Каменец-Подольскому.
  • Быстро и удобно купить экраны проекторов, обратите внимание на ноутбук купить, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем вам товар игровую приставку, купить с доставкой в Украину, рекомендуем вам денег, цена вас приятно удивит.
Стілець для годування Chicco Polly 2 Start 4-х колесный серый (79205.69)

Стілець для годування Chicco Polly 2 Start 4-х колесный серый (79205.69) - AT211465

Код товару: AT211465
Немає в наявності
Короткий опис:
Матеріал пластик, Вік з нарождення, Колір сірий, білий, Регулювання по висоті 8 позицій, Нахил спинки 4 позиції, Вага 10.5 кг,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Матеріал пластик
Возраст от рождения
Колір серый, белый
Регулировка по высоте 8 позиций
Наклон спинки 4 позиції
Додатково трансформер, съемный столик, ремни безопасности, подножка, колесики, возможность регулировки расстояния от столешницы до малыша
Размеры в разложенном состоянии 83,5х54,8х91/100 см
Виробник Chicco
Вага 10.5
Опис

Придбати Стілець для годування Chicco Polly 2 Start 4-х колесный серый (79205.69) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Країна Chicco придумана і існує для того, щоб і мамі і її малюкові створити приємне і радісне життя, полегшити і вирішити всі проблеми.
Все створено на основі досвіду любові, відповідальності, запобігливості, бажання дати дитині можливість отримати якомога більше світлих і радісних вражень від його першої зустрічі зі світом і як можна менше дискомфорту, нерозуміння, сплесків його обурення - допомогти йому рости, як можна в кращому, ласкавому і дбайливому світі.

Цього вдається досягти завдяки глибокому вивченню всіх питань, пов'язаних з материнством і дитинством, завдяки власному розвинутому виробництву, науково-дослідним центрам, власним лабораторіям і величезному досвіду фірми.

Дитина дуже чутлива до комфорту, особливо під час годування.
Тому дуже важливо, щоб стільчик для годування адаптувався індивідуально під дитину.
Стільчик для годування Chicco Polly 2 Start оснащений всіма можливими регулюваннями сидіння і забезпечує комфорт для дитини від народження до 3-х років.

Особливості Chicco Polly 2 Start:
- Плавне регулювання ширини сидіння встановлює бічну підтримку. Обійми Chicco Polly 2 Start самі комфортні, після маминих!
- 4 положення нахилу дозволяють використовувати стільчик як шезлонг, місце для відпочинку, ігор і, звичайно ж, годування!

- 8 положень по висоті дають можливість дитині сидіти за одним столом з батьками.

- Регулювання підніжки в 4 позиціях доповнює можливості стільчика по адаптації під ріст дитини.

- Стільчик Chicco Polly 2 Start оснащений зручною стільницею, яка регулюється в 4 положеннях по глибині, легко миється і трансформується в столик для ігор
- 4 колеса полегшують переміщення стільчика по території.

- Стільчик Chicco Polly 2 Start компактний в складеному вигляді — це ідеально для зберігання і транспортування.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

особисті дані