Пральна машина ELECTROLUX EW6S426BUI - AT211502 - купити Транспорт в Києві й Україні, доступні ціни на Пральна машина ELECTROLUX EW6S426BUI - AT211502 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Пральна машина ELECTROLUX EW6S426BUI
Пральна машина ELECTROLUX EW6S426BUI
Пральна машина ELECTROLUX EW6S426BUI
Пральна машина ELECTROLUX EW6S426BUI

Пральна машина ELECTROLUX EW6S426BUI - AT211502

Код товару: AT211502
Немає в наявності
Короткий опис:
Глибина 38 см, Максимальне завантаження 6 кг, Тип завантаження фронтальне завантаження, Тип автомат, Кількість програм 14, Спосіб установки окремостоячий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Ширина 59.5 см
Висота 84.5 см
Тип автомат
Глибина 38 см
Максимальная загрузка 6 кг
Тип загрузки фронтальная загрузка
Количество программ 14
Спосіб установки окремостояща
Колір корпусу White
Класс стирки A
Класс энергопотребления A+++
Класс отжима B
Количество оборотов 1200 об/мин
Программы стирки шерстяные изделия, шелк, хлопок, спорт, синтетика, полоскания, отжим, джинсы, детские вещи, деликатная стирка, гипоаллергенная с
Функції старт/пауза, слив, отсрочка стирки, обработка паром, выбор температуры, выбор количества оборотов отжима
Особливості контроль пенообразования, контроль дисбаланса, индикация остатка времени до окончания стирки, защита от протечек, замок от детей
Цвет дверцы Чорний
Виробник ELECTROLUX
Вага 57.5 кг
Опис

Придбати Пральна машина ELECTROLUX EW6S426BUI Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Пральна машина ELECTROLUX EW6S426BUI

Сучасні технології, функціональність, прийнятна ціна. Пральна машина Electrolux EW6S426BUI - це автоматична модель високої якості, тому вона буде довго радувати своїх господарів стабільною роботою. Завдяки невеликим габаритам Electrolux EW6S426BUI не займе багато місця, але за один раз можна випрати 6 кг білизни. У неї зрозуміла система управління, а всі дані виводяться на монітор LCD.

Програма Fuzzy Logic визначає необхідну швидкість віджиму, кількість води і порошку, а технологія SensiCare забезпечує необхідним доглядом під час прання. Пральна машина досить тихо працює. Крім того, спеціальна програма дозволяє відкласти запуск прання на добу. Завдяки додатковому полоскання миючі засоби не залишаться на тканини, тому одяг не буде дратувати шкіру.

Безпека і додаткові дані. Electrolux EW6S426BUI оснащена сучасними програмами, які піклуються про речі. Пральна машина економна, так як в рік витрачає 137 кВт. Спеціальна функція блокує двері під час роботи, тому діти не зможуть її відкрити.

Індивідуальний догляд в більш короткий час. Система SensiCare підлаштовується до завантаження, не допускаючи перестіриванія одягу. Це дозволяє речам довше зберігати вигляд і форму. Обробка кожного волокна, пом'якшення кожної речі. Опція SoftPlus попередньо замочує і рівномірно розподіляє білизну. Це дозволяє кондиціонеру охопити кожне волокно; кожна річ довше збереже м'якість і свіжість.

Пар як заставу ідеальної чистоти. Система Anti-Allergy Vapour комбінує водяна пара з високопродуктивної програмою прання для видалення бактерій з одягу. Менше енергії, більше часу. Eco TimeManager дозволить скорегувати тривалість циклу прання з урахуванням часу, яким ви володієте. Це збереже час і енергію - абсолютно без шкоди для якості прання одягу.

Ґрунтовний догляд за одягом при компактних розмірах. Компактна пральна машина Electrolux збереже вигляд і приголомшливу форму вашого одягу. Її пластичний дизайн збереже місце, дозволивши встановити її там, де не поміститься прилад звичайних розмірів. Це не вплине на догляд за білизною: кожна прання улюбленої одягу забезпечить чудові результати.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані