Духова шафа ELECTROLUX OPEA7553M - AT211505 - купити Духові шафи в Києві й Україні, доступні ціни на Духова шафа ELECTROLUX OPEA7553M - AT211505 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Духова шафа ELECTROLUX OPEA7553M

Духова шафа ELECTROLUX OPEA7553M - AT211505

Код товару: AT211505
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип електрична, Колір дзеркальний, Об'єм 71 л, Управління сенсорне, Система очищення каталітична, Кількість програм 9,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип електрична
Колір зеркальный
Об`єм 71 л
Управление сенсорное
Система очистки каталитическая
Количество программ 9
Тип гриля електрична
Внутреннее покрытие эмаль
Додаткові функції электронные часы, эко, турбо-гриль, традиционный нагрев, термощуп, таймер, размораживание, приготовление на пару, поддержание те
Особливості индикация остаточного тепла, звуковой сигнал окончания работы, вентилятор охлаждения, быстрый нагрев духовки, блокировка от дете
Размеры ниши для встраивания 59 х 56 х 55 см
Габарити 59.4 х 59.4 х 56.7 см
Виробник ELECTROLUX
Опис

Придбати Духова шафа ELECTROLUX OPEA7553M Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Духова шафа ELECTROLUX OPEA7553M

Мультифункціональна духова шафа Electrolux OPEA 7553 M з сенсорним управлінням і автоматичними програмами. Лицьова панель приладу виконана із дзеркального скла, що додає моделі сучасного вигляду і привертає до себе увагу. Повністю сенсорне управління позбавляє панель від виступаючих деталей і значно спрощує її очищення. Символьний дисплей наочно інформує користувача про всі обраних налаштуваннях і процесі приготування.

Великий обсяг внутрішньої камери духової шафи дозволяє готувати більше продуктів за раз і ефективніше використовувати простір. Збільшена на 25% камера вміщує в себе листи більшого розміру, при цьому зовнішні параметри духової шафи залишаються колишніми. Знімні металеві напрямні EasyEntry мають особливу сходинку, як в ресторанних пароконвектоматах, що полегшує установку дека. Для зручності є пара телескопічних направляючих, які можна встановлювати на потрібний рівень. Вони необхідні для безпечного і легкого викочування дека, наприклад, коли Ви готуєте об'ємне важке блюдо.

Дана модель духової шафи оснащена ефективною каталітичної системою очищення. Самоочищатися каталітична емаль на стінках духовки перетворює все забруднення в попіл, при нагріванні електроприладу понад 200 ° С. Як заходи безпеки дверцята духової шафи має чотири скла, що перешкоджають нагрівання її зовнішньої сторони до небезпечних температур.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані