Духова шафа Gorenje BO 735 E301X (BO735E301X) - AT211507 - купити Духові шафи в Києві й Україні, доступні ціни на Духова шафа Gorenje BO 735 E301X (BO735E301X) - AT211507 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Духова шафа Gorenje BO 735 E301X (BO735E301X)

Духова шафа Gorenje BO 735 E301X (BO735E301X) - AT211507

Код товару: AT211507
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип електрична, Колір нержавіюча сталь, Об'єм 71 л, Управління електронне, Система очищення Aqua Clean, Кількість програм 8,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип електрична
Колір нержавіюча сталь
Об`єм 71 л
Управление электронное
Система очистки Aqua Clean
Тип гриля инфракрасный
Внутреннее покрытие эмаль
Мощность гриля 2700 Вт
Додаткові функції традиционный с обдувом, традиционный нагрев, термостат, таймер, размораживание, нижний нагрев с обдувом, малый гриль, гриль с об
Тип направляющих телескопические
Особливості утапливаемые регуляторы, защита от перегрева, вентилятор охлаждения, блокировка от детей, амортизация дверцы
Размеры ниши для встраивания 56-56.8 × 58.3-60 × 55 см
Габарити 59.7 × 59.5 × 54.7 см
Вага 30.2 кг
Виробник Gorenje
Опис

Придбати Духова шафа Gorenje BO 735 E301X (BO735E301X) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Духова шафа Gorenje BO 735 E301X (BO735E301X)

Духова шафа, яка тепер ще просторіше, має овальну форму, створює ефект традиційної дров'яної печі. Це забезпечує оптимальну циркуляцію повітря, повністю огортаючи блюдо, робить її ніжною і соковитою всередині і неймовірно хрусткої зовні.

У камері об'ємом 71 л з поглибленими бічними стінками повітря розподіляється ще краще. Завдяки цьому у всій духовій шафі підтримується однакова температура, забезпечує рівномірний випічки страви. Спеціальний напрям циркуляції повітря створює професійні умови приготування їжі на одному або одночасно на декількох рівнях духовки.

Якість і тип емалі надзвичайно важливі для духової шафи та її роботи. SilverMatte - це високостійкий і міцний матеріал, який може витримувати екстремальний жар і каталітична очищення при температурі до 500 ° C. Позбавлений мікропор, він покриває поверхні духової шафи та грудні, що робить їх стійкими до високих температур, мікрохвиль і пара. Потрійне покриття всередині сприяє відображенню високої температури і забезпечує додаткову ізоляцію духової шафи, тому її поверхня завжди залишається стерильною і безпечною.

Завдяки використанню абсолютно нової емалі у всіх лініях нових духовок Gorenje функцію AquaClean було значно покращено. Функція AquaClean - це значна допомога в очищенні камери духової шафи. Все, що потрібно робити - після кожного випікання налити на деко півлітра води і включити AquaClean. Всього за 30 хвилин результат чистки буде спостерігатися по всій поверхні і на деках для випікання. Плями і жир розм'якшуються, тому їх легко витерти, і духовка залишається вільною від плям.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані