Духова шафа Hotpoint-Ariston FA4S841JIXHA - AT211509 - купити Духові шафи в Києві й Україні, доступні ціни на Духова шафа Hotpoint-Ariston FA4S841JIXHA - AT211509 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Духова шафа Hotpoint-Ariston FA4S841JIXHA

Духова шафа Hotpoint-Ariston FA4S841JIXHA - AT211509

Код товару: AT211509
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип електрична, Колір нержавіюча сталь, Об'єм 71 л, Управління електронне, Система очищення очищення парою, Кількість програм 11,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип електрична
Колір нержавіюча сталь
Об`єм 71 л
Управление электронное
Система очистки очистка паром
Количество программ 11
Тип гриля електрична
Внутреннее покрытие эмаль
Додаткові функції эко, турбо-гриль, традиционный нагрев, термостат, таймер, размораживание, приготовление на пару, конвекция, гриль
Тип направляющих телескопические
Особливості утапливаемые регуляторы
Размеры ниши для встраивания 58.3 х 56 х 56 см
Габарити 59.5 х 59.5 х 56.9 см
Вага 26.9 кг
Виробник Ariston
Опис

Придбати Духова шафа Hotpoint-Ariston FA4S841JIXHA Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Духова шафа Hotpoint-Ariston FA4S841JIXHA

Електрична духовка HOTPOINT ARISTON об'ємом 71 л допоможе вам в приготуванні найрізноманітніших страв до повсякденного і святкового застілля. Корисною особливістю даної моделі є режим конвекції. Завдяки цьому ви зможете запікати великі шматки м'яса, робити пироги і торти, які будуть однаково підрум'янюватися з усіх боків.

Також в пристрої є електричний гриль. Використовуйте його для приготування риби і овочів з мінімальною кількістю рослинного масла. Режим розморожування знадобиться для швидкого відтавання продуктів з холодильника. Функція приготування на пару допомагає домогтися кращого смаку їжі - ароматні запекти м'ясо або допомогти зійти тесту при випіканні хліба і солодощів.

HOTPOINT ARISTON FA4S 841 J IX HA виконана в кольорі нержавіючої сталі, завдяки чому вдало впишеться в будь-який сучасний інтер'єр. Для вбудовування духовки підійде ніша розмірами 56 х 58.3 х 56 см.

Панель управління представлена ??у вигляді поворотних утоплювані ручок, за допомогою яких ви зможете вибрати режим і температуру приготування страви. Додатково є сенсорні кнопки і цифровий дисплей, що гарантує максимальний комфорт під час експлуатації. Наявність вбудованої підсвічування дозволить візуально контролювати процес приготування їжі, не відкриваючи зайвий раз дверцята духовки.

У HOTPOINT ARISTON реалізована система очищення парою (гідроліз), яка полегшує догляд за приладом. Налийте в деко невелику кількість води, додайте миючий засіб і включіть нагрів. Після завершення дії пара необхідно тільки протерти м'якою губкою внутрішні стінки духовки.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані